بازگشت ساعت کاری کارکنان قوه قضاییه به روال سابق از اول مهر ماه - حمایت آنلاین

بازگشت ساعت کاری کارکنان قوه قضاییه به روال سابق از اول مهر ماه - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Saturday, 5 September , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » قضائی تاریخ انتشار : 22 سپتامبر 2025 - 23:49 | 121 بازدید | ارسال توسط :

بازگشت ساعت کاری کارکنان قوه قضاییه به روال سابق از اول مهر ماه

ساعت شروع به کار تمامی واحدهای قضایی و اداری تابعه قوه قضاییه از اول مهر ماه ۱۴۰۴ به روال سابق (ساعت ۷:۰۰ صبح) بر می‌گردد.

بازگشت ساعت کاری کارکنان قوه قضاییه به روال سابق از اول مهر ماه

به گزارش مشرق،بنابر اعلام معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه و با عنایت به بخشنامه شماره ۵۷۸۰۵ مورخ ۱۴۰۴/۰۶/۳۱ سازمان اداری و استخدامی کشور، ساعت شروع به کار تمامی واحدهای قضایی و اداری تابعه قوه قضاییه از اول مهر ماه ۱۴۰۴ به روال سابق (ساعت ۷:۰۰ صبح) بر می‌گردد.

همچنین، در راستای حمایت از خانواده، کاهش دغدغه والدین و تسهیل تردد در آغاز سال تحصیلی، ساعت آغاز به کار واحدهای ستادی و حوزه‌های قضایی در کلانشهرها در دو هفته اول مهر ماه سال ۱۴۰۴ به صورت شناور از ساعت ۷ تا ۹ تعیین می‌شود.

لازم است به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که با رعایت ساعات کاری روزانه کارکنان، ساعات کار شناور هیچ خللی در نحوه پاسخگویی و ارائه خدمات ایجاد نگردد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

16 − نه =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.