افزونه جلالی را نصب کنید.
- آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش آموز در طرح «ایران دیجیتال»
- برنامهریزی برای آموزش هوش مصنوعی به ۱۷ میلیون دانشآموز تا ۱۴۰۶
- مشاور نخست وزیر عراق: مدت زمان معینی برای انحصار سلاح تعیین نشده است
- جدیدترین موضعگیری ماکرون درباره تنگه هرمز
- قوه قضائیه: علت آسیبهای اجتماعی باید پیش از وقوع بحران شناسایی شود
- ۹۲ درصد آشنایان با اورژانس اجتماعی به این خدمات اعتماد کامل دارند
- سردار حسنزاده: تجمعات شبانه تا مایوسشدن دشمن ادامه دارد
- احتمال سفر وزیر کشور پاکستان به تهران طی هفته جاری
- نهادینهسازی برنامه پزشکی خانواده نیازمند صرف زمان است
کیفرخواست پرونده قاچاق دارو صادر شد
دادستان تهران؛ دادستان تهران از صدور کیفرخواست برای هشت متهم پرونده یک شبکه سازمان یافته قاچاق دارو خبر داد و گفت: این افراد از طریق فاکتورسازی با مهر و امضای جعلی در زمینه خریدهای بیمارستانی وابسته به یکی از ارکان حکومتی، اقلام دارویی خریداری شده را به این شیوه مجرمانه و به نام آن بیمارستان […]
دادستان تهران؛
دادستان تهران از صدور کیفرخواست برای هشت متهم پرونده یک شبکه سازمان یافته قاچاق دارو خبر داد و گفت: این افراد از طریق فاکتورسازی با مهر و امضای جعلی در زمینه خریدهای بیمارستانی وابسته به یکی از ارکان حکومتی، اقلام دارویی خریداری شده را به این شیوه مجرمانه و به نام آن بیمارستان در بازار آزاد میفروختند.
وی با بیان اینکه متهمان پرونده در مجموع ۱۹ نفر هستند، افزود: برای جلوگیری از اطاله دادرسی راجع به هشت نفر از آنان، پرونده پس از ختم تحقیقات مقدماتی، با صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال شد ضمن اینکه درخصوص چهار نفر از متهمان قرار منع تعقیب صادر شده و تحقیقات قضایی برای هفت نفر باقیمانده کماکان ادامه دارد و این بخش از پرونده در دادسرای تهران مفتوح است.
به گفته صالحی در کیفرخواست صادرشده، برای چهار نفر از متهمان به دلیل ارتکاب فعل مشارکت در قاچاق دارو و برای چهار نفر دیگر به جهت معاونت در بزه یادشده، تقاضای مجازات شده است.
دادستان تهران یادآور شد: متهم ردیف اول پرونده که از کارمندان دولتی بوده است، با تأسیس یک مؤسسه تجاری دارویی، ضمن سرکردگی گروه مجرمانه، همراه ۱۱ شخص حقیقی اقدام به تولید، بسته بندی، توزیع و قاچاق قرصهای غیر مجاز، مخدر و اقلام و وسایل جنسی کرده است.
وی تصریح کرد: مشارالیه همچنین با فاکتورسازی با مهر و امضای جعلی در زمینه خریدهای بیمارستانی وابسته به یکی از ارکان حکومتی، اقلام دارویی خریداری شده به این شیوه مجرمانه و به نام آن بیمارستان را در بازار آزاد به فروش رسانده و منافع قابل توجهی کسب کرده است.
به گفته دادستان تهران، در بازرسیهای محل اختفای داروهای تقلبی و غیرمجاز، بالغ بر ۳۹۰ هزار عدد انواع قرص داخلی و خارجی غیرمجاز و تقلبی، ۱۴۵ هزار عدد قطعات مختلف جهت ساخت وکیوم زنانه و ۱۲۰۰ کیلوگرم انواع پودرهای اولیه تولید قرص، به ارزش تقریبی ۴۰ میلیارد ریال کشف و ضبط شده است.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.