» جامعه » تشدید نظارت‌های بهداشتی وزارت بهداشت در ماه پایانی سال و ایام نوروز
جامعه

تشدید نظارت‌های بهداشتی وزارت بهداشت در ماه پایانی سال و ایام نوروز

اسفند 1, 1402 0

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به تشدید نظارت‌های بهداشتی در ماه پایانی سال و ایام نوروز، گفت: تیم‌های سیار بهداشت محیط در ایام ماه مبارک رمضان نظارت بر فعالیت مراکز تهیه و توزیع غذا، رستوران‌ها، هتل‌ها و مجتمع‌های بین راهی را انجام می‌دهند.

خبرگزاری میزان- به گزارش وبدا، محسن فرهادی با بیان اینکه امسال بخشی از اسفندماه و فروردین ماه با ماه مبارک رمضان همزمان شده‌اند، اظهار داشت: تلاش وزارت بهداشت این است که از ۱۵ اسفندماه با هماهنگی‌های درون بخشی و برون بخشی مانند وزارتخانه‌های کشور، راه و شهرسازی و میراث فرهنگی، طرح سلامت نوروزی با رویکرد کنترل موارد بهداشتی مرتبط با ماه مبارک رمضان، آغاز شود.

وی ادامه داد: طرح سلامت نوروزی امسال به دلیل تقارن با ماه مبارک رمضان از ۱۵ اسفندماه تا پایان ماه مبارک رمضان اجرایی می‌شود که طول این طرح، بیش از یک ماه خواهد بود. در این طرح، تیم‌های بازرسی و نظارتی دانشگاه‌ها از ساعت ۸ تا ۲۰ بازدید‌های بهداشتی را انجام می‌دهند.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: در ماه مبارک رمضان و فعالیت مراکز تهیه و توزیع غذا، رستورانها، هتل‌ها و مجتمع‌های بین راهی در بازه زمانی افطار تا سحر نیز بازرسی‌های بهداشتی همکاران ما در قالب تیم‌های سیار، تداوم خواهد داشت.

به گفته مهندس فرهادی، کنترل غذا، آب و محیط مراکز تفریحی، تفرجگاهی، اقامتی و مراکز دارای نذورات و تجمعات در مراسم‌های افطار و سحر، تالار‌ها و رستوران‌ها در ایام ماه مبارک رمضان توسط نیرو‌های بهداشتی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی بررسی می‌شود.

وی با اشاره به گرم‌تر شدن هوا در ایام پایانی سال و عید نوروز، خاطرنشان کرد: در این ایام، کنترل استخر‌ها و مراکز تفریحی آبی، کنترل آب و یخ نیز در دستور کار بازرسان و تیم‌های بهداشتی قرار می‌گیرد.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از تشدید نظارت‌ها در روز‌های پایانی سال بر توزیع نمایشگاه‌های عرضه میوه، آجیل و خشکبار خبر داد و گفت: در روز‌های آخر سال، این نمایشگاه‌ها مورد بازرسی همکاران ما قرار خواهند گرفت. علاوه بر این، نظارت بر آرایشگاه‌ها و پیرایشگاه‌های مردانه و زنانه، قنادی‌ها و صنف خشکبار و بعد از شروع سال، تفرجگاه ها، رستورانها، هتل ها، اقامتگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی افزایش می‌یابد.

انتهای پیام/



منبع

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×