» حوادث » ایمن سازی نقاط حادثه خیز در آزادراه تهران-ساوه – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
حوادث

ایمن سازی نقاط حادثه خیز در آزادراه تهران-ساوه – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

بهمن 7, 1402 0

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سیدتیمور حسینی اظهار داشت: با اجرا و بکارگیری رویکردهای پیشگیرانه برای کاهش تصادفات اقدامات گسترده‌ای انجام شده است.

وی به صدور ۵۳ میلیون گواهینامه در کشور اشاره کرد و افزود: ۳۹ میلیون دستگاه وسیله نقلیه در کشور شماره‌گذاری و پلاک شده است.

رئیس پلیس راهور فراجا با تأکید بر اینکه در سال جاری بیش از ۱۱۲ میلیون خدمت به مردم ارائه شده است تصریح کرد: کل خدمات ترافیکی و عملیاتی راهور بیش از ۱۶۶ میلیون و ۴۷۵ هزار خدمت به شهروندان است. ۷ درصد افزایش تعداد کل تردد وسایل نقلیه سبک و سنگین در کشور ثبت شده و بیش از ۵.۷ درصد کل وسایل نقلیه در کشور افزایش و رشد داشته است.

حسینی با اشاره به اینکه کاهش ۲ درصدی در تصادفات فوتی و جرحی در کشور ثبت شده است گفت: آمار جان‌باختگان تصادفات سال جاری در کشور ۵.۶ درصد افزایش داشته است.

رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و غربی و فارس در رتبه‌های نخست جان‌باختگان تصادفات قرار دارند گفت: غرب استان تهران در تصادفات درون شهری جزو ۱۰ استان نخست کشور به حساب می‌آید و ۶۴ درصد از کل جان‌باختگان تصادفات درون شهری به تهران بزرگ اختصاص یافته است و غرب استان تهران از این حیث در رتبه دهم قرار دارد.

حسینی با بیان اینکه در کل کشور در بازه زمانی ۹ ماهه ۳۵ درصد خودروهای سواری و ۵۸ درصد موتورسیکلت‌ها منجر به تصادف شده‌اند افزود: در سال جاری ۳۵ درصدی کل تصادفات کاهش و تصادفات جرحی نیز افزایش ۱۷ درصدی داشته است.

وی عدم توجه به جلو، عدم رعایت حق‌تقدم، عدم توانایی کنترل وسیله، تغییر مسیر ناگهانی و حرکت خلاف جهت را مهم‌ترین علل وقوع تصادفات فوتی و جرحی در ۹ ماه اول سال ۱۴۰۲ در کشور اعلام و تصریح کرد: ۷۱ درصد کل تصادفات از ساعت ۱۲ ظهر لغایت ۱۲ شب در کشور رخ می‌دهد.

رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه ۳۲ درصد برخورد با تصادفات حادثه ساز در غرب استان تهران افزایش داشته است گفت: اقدامات پلیس راهور بدون توجه رسانه‌ها اثرگذاری مناسب را ندارد و قدردان زحمات اهالی رسانه در کشور هستیم.

رئیس پلیس راهور فراجا به تردد بیش از یک میلیون وسیله نقلیه در غرب استان تهران اشاره کرد و گفت: جمعیت غرب استان تهران نسبت به ۵ سال گذشته ۶۰ درصد افزایش یافته است که باید زیرساخت‌ها در این منطقه به‌گونه‌ای توسعه یابد که متناسب با تقاضای سفر باشد. وجود مترو و تقویت حمل‌ونقل عمومی در شهرستان‌های غرب استان تهران منجر به کاهش تردد خودروهای سواری و کاهش تصادفات می‌شود.

وی در ادامه با تأکید بر رفع نقاط حادثه‌خیز در نقاط مختلف کشور اضافه کرد: ۱۰۸ نقطه حادثه خیز در غرب و شرق استان تهران است که باید تا پایان سال و یا سه‌ماهه اول سال ۱۴۰۳ این نقاط حادثه خیز برطرف شود.

حسینی با بیان اینکه ایمنی رانندگان و تصادفات جاده‌ای از دغدغه‌های رئیس جمهور است تصریح کرد: تعیین تکلیف و استقلال مرزهای جغرافیایی غرب و شرق استان تهران از موضوعات مهمی است که اگر شاهد بروز استان جدید در غرب و شرق پایتخت باشیم در حوزه پلیس راهور نیز اتفاقات خوبی رخ خواهد داد.

وی با اشاره به وجود برخی عقب‌ماندگی‌ها در غرب و شرق استان تهران افزود: ۱۴ درصد ترددهای کل کشور در غرب استان تهران رخ می‌دهد و همین امر موجب شده که محدودیت‌های جغرافیایی غرب استان تهران از برخی استان‌های کشور نیز بیشتر.

وی سهم موتورسوار و عابر پیاده در گروه پرخطر ترافیکی در غرب استان تهران را بسیار بالا عنوان کرد و گفت: نقش فرهنگ‌سازی و رسالت رسانه در آگاه‌سازی در کاهش آسیب به راکبین موتورسوار و عابر پیاده از اهمیت و تأثیر بالایی برخوردار است.

حسینی با تأکید بر ساماندهی نمایشگاه‌های خودرو در معابر اصلی شهرها گفت: ۲۸ مورد از ۳۲ مورد که نقاط پر تصادف و حادثه خیز، آزادراه تهران ساوه است که تا ۶ ماه آینده این آزادراه ایمن‌سازی خواهد شد.

رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه حداقل سهم عوامل انسانی در تصادفات بالغ بر ۷۰ درصد است خاطرنشان کرد: پلیس هرجایی که احساس کند فعل یا ترک فعل باعث وقوع تصادف و حادثه و ایمنی باشد ورود خواهد کرد و خودروهای نا ایمن شماره‌گذاری نخواهد شد.



منبع

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×