انتقاد سخنگوی هیأت رئیسه مجلس از گرانی‌ها/ قوه قضائیه ورود کند - حمایت آنلاین

انتقاد سخنگوی هیأت رئیسه مجلس از گرانی‌ها/ قوه قضائیه ورود کند - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Saturday, 5 September , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » قضائی تاریخ انتشار : 01 نوامبر 2025 - 23:49 | 117 بازدید | ارسال توسط :

انتقاد سخنگوی هیأت رئیسه مجلس از گرانی‌ها/ قوه قضائیه ورود کند

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس گفت: ترک فعل در نظارت بر قیمت‌ها، مصداق بارز کوتاهی در انجام وظیفه است و لازم است قوه قضاییه با جدیت به این موضوع ورود کند.

انتقاد سخنگوی هیأت رئیسه مجلس از گرانی‌ها/ قوه قضائیه ورود کند

به گزارش مشرق، عباس گودرزی، سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم بروجرد، با انتقاد از بی‌توجهی دستگاه‌های نظارتی نسبت به افزایش بی‌ضابطه قیمت‌ها، خواستار ورود جدی دستگاه قضایی به این موضوع شد.

وی با اشاره به گزارشی از صداوسیما درباره قیمت یک پرس املت ۳۲۵ هزار تومانی در یکی از فرودگاه‌های کشور گفت: «در حالی که همین غذا در مرکز شهر ۱۲۰ هزار تومان و در گران‌ترین فروشگاه‌ها نهایتاً ۱۸۰ هزار تومان قیمت دارد، چطور ممکن است در فرودگاه‌ها چنین قیمت‌گذاری غیرمنطقی صورت گیرد؟

گودرزی با ابراز تأسف از این وضعیت افزود: صداوسیما اعلام می‌کند منتظر پاسخ متولی غرفه‌های فرودگاه است، اما سؤال اینجاست که دستگاه‌های نظارتی کشور چه می‌کنند؟

نماینده بروجرد در مجلس تاکید کرد: مگر بازار متولی ندارد؟ مگر در کشور نهادهای نظارتی وجود ندارد؟ چرا با گران فروشان برخوردی صورت نمی‌گیرد؟

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس تصریح کرد: مشکل کشور ناترازی منابع نیست، بلکه ناترازی در عرضه، اراده و جرات اقدام است. ترک فعل در نظارت بر قیمت‌ها، مصداق بارز کوتاهی در انجام وظیفه است و لازم است قوه قضاییه با جدیت به این موضوع ورود کند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

4 × 2 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.