امروز : یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴
- چطور ممکن است فردی ۳۵ ساله مشمول غیرغایب باشد؟
- کشف گور دستهجمعی مهاجران در لیبی
- جنگل شگفتانگیز حرا؛ قشم – مشرق نیوز
- امضای تفاهم نامه ستاد مبارزه با موادمخدر و فدراسیون کوهنوردی – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- هشدار نسبت به آغاز جنگ داخلی در اراضی اشغالی
- قالی ایرانی در پیچوخم نوسانات و وعدهها
- رشد سه برابری مدرسهسازی از محل مسئولیت اجتماعی شرکتها/ مولدسازی فرصتی بینظیر برای حل مسائل مدرسهسازی است
- برنامههای عملیاتی سند تحول قضایی ابلاغ شد
- بسیج در فرهنگ سازی قوه قضاییه نقش مهمی دارد
فعالیت بیش از ۱۴۰۰ شرکت دانش بنیان در حوزه سلامت
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بیست و نهمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی از فعالیت ۱۴۰۰ شرکت دانش بنیان در حوزه سلامت خبر داد. خبرگزاری میزان- به گزارش وبدا، یونس پناهی در بیست و نهمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی که صبح امروز دوم بهمن […]

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بیست و نهمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی از فعالیت ۱۴۰۰ شرکت دانش بنیان در حوزه سلامت خبر داد.
خبرگزاری میزان- به گزارش وبدا، یونس پناهی در بیست و نهمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی که صبح امروز دوم بهمن ماه در سالن همایشهای بینالمللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، با بیان اینکه از دو سال گذشته نگرش تحقیقات و فناوری را ضمن حفظ تولید و جهش علم، به سمت فناوری بردهایم.
وی گفت: در همین راستا نشستهای متعددی با تمام دانشگاههای علوم پزشکی و به خصوص معاونتهای تحقیقات و فناوری در جهت کمتر شدن فاصله دانشگاههای علوم پزشکی با صنعت انجام شد.
پناهی در ادامه بیان داشت: یکی از برنامههای مهم در دانشگاههای علوم پزشکی، تکمیل زنجیره تولید بوده که هدف ما بوده أست که در این زمینه شرکتهای دانش بنیان و مراکز رشد و فناوری جهت ارتقای زنجیره تولید ایجاد شد.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: در ابتدای دولت مردمی تعداد ٧٠٠ شرکت دانش بنیان داشتهایم که این تعداد امروزه به بیش از ١٤٠٠ شرکت رسیده که این شرکتها در حوزههای مختلف از جمله مواد اولیه دارو، دارو، تجهیزات پزشکی و سایر حوزهها بوده است.
پناهی ادامه داد: عدالت محوری و استفاده از تمام منابع وزارت بهداشت بر اساس ظرفیتهای دانشگاههای علوم پزشکی، مردمی کردن تحقیقات بر اساس نیازهای مردم و جامعه که بر اساس رصد کردن صورت میپذیرد، مسئله محور بودن دانشگاههای علوم پزشکی و اقتصاد دانش بنیان از جمله برنامهها و سیاستهای مهم وزارت بهداشت میباشد.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.