امروز : جمعه, ۲۰ تیر , ۱۴۰۴
- آیتالله جوادی آملی: اگر در کشور نجومی بگیر و اختلاسی نباشد مردم به قانون احترام میگذارند
- کاهش شدید قیمت ارزهای دیجیتال به دلیل تعرفههای جدید ترامپ
- اظهارات متفاوت دولت ترامپ نباید ملاک قضاوت ایران باشد
- آغاز ماراتن تعیین دستمزد کارگران در ۱۴۰۴ | بازی با اعداد تمامی ندارد
- اعلام جزئیات تجارت خارجی در دوره عملکرد دولت چهاردهم
- مرگ ۵ مهاجر در سواحل فلوریدا
- مدیریت کشور باید متناسب با رهنمودهای رهبری باشد
- واشنگتن پست اذعان کرد؛ دهها هزار صهیونیست به خانههای شمال اراضی اشغالی برنمیگردند
- استمرار طرح های آرامش در شهر در روزهای پایانی سال – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
۶۰۴ مورد سازش پایدار با راهاندازی سامانه مسیر در دادگستری استان تهران محقق شد
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تهران از دستیابی به ۲۸۱ مورد سازش موقت و ۶۰۴ مورد سازش پایدار با عملکرد مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه در سال ۱۴۰۳ خبر داد. نیکوکار در گفتوگو با میزان، با بیان اینکه طلاق یک آسیب اجتماعی تلقی میشود که ریشه در تغییر و تحولات گوناگون اجتماعی، […]

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تهران از دستیابی به ۲۸۱ مورد سازش موقت و ۶۰۴ مورد سازش پایدار با عملکرد مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه در سال ۱۴۰۳ خبر داد.
نیکوکار در گفتوگو با میزان، با بیان اینکه طلاق یک آسیب اجتماعی تلقی میشود که ریشه در تغییر و تحولات گوناگون اجتماعی، فرهنگی، زیستی دارد، اظهار کرد: در سالهای اخیر کنترل و کاهش آسیبهای طلاق یکی از اولویتهای معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم داگستری استان بوده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تهران تصریح کرد. بسیاری از اختلافات خانوادگی که منجر به طلاق میشود ناشی از هیجانات زودگذر و یا لج بازیها است. تحقیقات نشان میدهد که در حداقل ۱۵ درصد این اختلافات، ارائه خدمات مشاوره مطلوب میتواند از بروز طلاق پیشگیری کند.
وی با اشاره به اینکه بر اساس ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده، مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه در معیت دادگاههای خانواده استان تهران از سال ۱۴۰۱ ایجاد شده است، گفت: با توجه به دستورالعمل نحوه تشکیل و فعالیت مراکز مشاوره خانواده، معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران وظیفه بررسی و نظارت بر مراکز را با مشارکت و همکاری مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه با هدف بهبود عملکرد آنها و دستیابی به صلح و سازش زوجین متقاضی طلاق بر عهده دارند.
نیکوکار تصریح کرد: با توجه به بررسیهای بهعمل آمده میزان پروندههای ارجاعی به مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه در سال ۱۴۰۳، تعداد ۳ هزار و ۶۳۴ مورد بوده است که تاکنون از این تعداد ۲۸۱ مورد به سازش موقت رسیدهاند منظور ازسازش موقت شامل پرونده زوجینی میشود که شش ماه از سازش و انصراف از طلاق آنان گذشته است.
وی گفت: با سنجش نسبت زوجین سازش یافته به تعداد زوجین متقاضی طلاق در مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه در استان تهران مشخص شد که تاکنون تعداد ۶۰۴ مورد سازش پایدار حاصل شده است. منظور از سازش پایدار شامل پرونده زوجینی میشود که ۱۲ ماه از سازش و انصراف از طلاق آنان گذشته است و تاکنون به مراکز مشاوره خانواده جهت ثبت مجدد درخواست طلاق مراجعه نکردهاند.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.