امروز : پنج شنبه, ۱۹ تیر , ۱۴۰۴
- اختصاصی| رأی پرونده جعل امضای عضو هیئت مدیره استقلال صادر شد
- بودجه ۲۲۴ شرکت دولتی ۳۵ درصد بیشتر از قانون بودجه ۱۴۰۲ شد
- همه ما قربانی هستیم، خودتان را سرزنش نکنید
- هشدار بازگشت آلودگی هوا به پایتخت
- دستگیری عاملان جنایت هولناک در پارک قیطریه
- تظاهرات گسترده در تل آویو در راه است
- تجلیل از ۶ هیئت ورزشی استان هرمزگان
- تمجید نماینده یونیسف از عزم ایران برای ارتقای حقوق کودکان
- پسرم نااهل بود،با چاقو به من حمله کرد/ در دفاع از خودم با چاقویی که دستش بود به او ضربه زدم
اکنون وقت حمایت دولت از خرید “اتوبوس و تاکسی های برقی” است
اقبال شاکری در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و بهرهمندی از تاکسی و اتوبوسهای برقی اظهار کرد: حمل و نقل عمومی یکی از معیارهای توسعه شهری محسوب میشود، در واقع هرگونه توسعه شهری علاوه بر تأمین زیرساختهایی مانند آب و برق، گاز و غیره نیازمند حمل و نقل […]

اقبال شاکری در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و بهرهمندی از تاکسی و اتوبوسهای برقی اظهار کرد: حمل و نقل عمومی یکی از معیارهای توسعه شهری محسوب میشود، در واقع هرگونه توسعه شهری علاوه بر تأمین زیرساختهایی مانند آب و برق، گاز و غیره نیازمند حمل و نقل شهری است اما نسبت به همه امور مذکور و حتی اصول شهرسازی در اولویت قرار دارد.
وی با بیان اینکه تأمین زیرساخت حمل و نقل به ویژه در شهرهای بزرگ، به یکی از نیارهاز دائمی و گسترده شهروندان تبدیل شده است، ادامه داد: تأمین ناوگان حمل و نقل عمومی قطعاً باید اولویت نخست مدیریت شهری باشد و عنوان یک امر ضروری به آن پرداخته شود.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به اینکه توسعه حمل و نقل شهری شامل مدهای مختلفی است، تصریح کرد: در شهرهای بزرگ و پایتخت کشورها قطعا مترو حرف اول را میزند، اما بعد از آن اتوبوسهای تندرو یا بی آر تی و بعد، اتوبوسهای معمولی و تاکسی در اولویتهای بعدی قرار میگیرند اما متأسفانه کلانشهر تهران در همه مدهای مذکور با کمبود مواجه است.
وی افزود: در حال حاضر بین ناوگان حمل و نقل عمومی موجود تا ناوگان مورد نیاز فاصله زیادی وجود دارد به گونهای که در مترو با کمبود بیش از 1500 دستگاه واگن و در اتوبوسرانی با کمبود حداقل 4000 دستگاه اتوبوس مواجه هستیم بنابراین برطرف کردن این نیاز از سوی مدیریت شهری از طریق تولیدات داخلی و خارجی خدمت بزرگی به شهروندان است.
شاکری خاطرنشان کرد: در این بین، اگر برای توسعه و تأمین ناوگان مورد نیاز در حوزه حمل و نقل عمومی از اتوبوس و تاکسیهای برقی استفاده شود، دو مشکل دیگر از مشکلات پایتخت یعنی مصرف سوخت و آلودگی هم برطرف میشود همچنین هزینه بیماریهای ناشی از آلودگی هوا نیز کاهش مییابد و شاهد کاهش آلودگی صوتی نیز خواهیم بود.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اکنون که مدیریت شهری تهران برای واردات تاکسی، اتوبوس و موتورسیکلتهای برقی به صورت جدی ورود داشته، لازم است دولت همراهی و حمایتهای لازم را در سازوکارهای عملیاتی و تأمین ارز داشته باشد؛ این در حالی است که به عقیده بنده ممکن است طرف چینی هم توقع داشته باشد برای قراردادی با این حجم، دولت نیز پای کار باشد.
وی با تأکید بر اینکه بهرهمندی از تاکسی، اتوبوس و موتورسیکلتهای برقی نیازمند مداخله و حمایت جدی دولت نه فقط برای تهران بلکه برای سایر شهرهاست، گفت: فراکسیون مدیریت شهری، کمیسیون شوراها و کمیسیون عمران نیز به طور تمام قد آماده هر نوع حمایتی از این موضوع است.
شاکری گفت: نکتهای که درباره وسایل نقلیه برقی به توجه جدی نیاز دارد، باتری است که به دلیل قیمت بالای آن لازم است حاکمیت مسئولیت آن را تقبل کند و تعمیر یا تولید آنها را بر عهده بگیرد تا قیمت نهایی این محصولات کاهش یابد و شهروندان را ترغیب به خرید وسایل نقیله برقی کند.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.