اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 18 June , 2025
امروز : چهارشنبه, ۲۸ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 154723
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 21 مارس 2025 - 19:23 | 23 بازدید | ارسال توسط :

کشف۱۵تن مواد غذایی فاسد وتاریخ مصرف گذشته طی هفته اول طرح سلامت نوروزی

ایرانشهر- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر از کشف۱۵تن مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته طی هفته اول طرح سلامت نوروزی در این شهرستان خبر داد.

کشف۱۵تن مواد غذایی فاسد وتاریخ مصرف گذشته طی هفته اول طرح سلامت نوروزی

ثناالله رئیسی زاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، افزود: از ابتدای طرح نوروزی، تاکنون شش هزار و ۵۰۴ بازدید توسط بازرسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع غذا و مجتمع‌های اقامتی رفاهی به عمل آمده که طی این بازدیدها، حدود ۱۵ تن موادغذایی و فاسد و تاریخ گذشته کشف و جمع آوری، ۲۴۰ اخطار کتبی برای رفع نواقص صادر، ۲۳ واحد صنفی متخلف پلمپ و ۵۱ مرکز نیز به دلیل عدم توجه به تذکرات بهداشتی متخلف نیز برای سیرمراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شده است.

وی اضافه کرد: با سودجویانی که به دلیل منافع شخصی، سلامت شهروندان را به خطر بیندازند، به شدت برخورد خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: ۳۱۲ نفر از بازرسان بهداشت محیط دانشگاه در قالب ۱۵۶ تیم تا پایان تعطیلات نوروزی در راستای ارتقا سلامت و امنیت غذایی شهروندان و مسافرین نوروزی، به صورت شبانه روزی بر رعایت موارد بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع موادغذایی، مجتمع‌های اقامتی رفاهی و اماکن حساس نظارت حداکثری خواهند داشت.

این مسئول در پایان از شهروندان تقاضا کرد تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی شکایات خود را برای پیگیری سریع به سامانه ۱۹۰ اطلاع رسانی کنند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

یازده − هفت =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.