اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 20 May , 2025
امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 153289
  پرینت خانه » سیاسی تاریخ انتشار : 18 مارس 2025 - 23:04 | 12 بازدید | ارسال توسط :

هشدار چهره نزدیک به ترامپ/ حمله آمریکا به ایران هزاران نفر را خواهد کشت

چهره نزدیک به ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد: حمله به سایت‌های هسته‌ای ایران تقریباً به طور قطع منجر به کشته شدن هزاران نفر از آمریکایی‌ها در پایگاه‌های مختلف در خاورمیانه خواهد شد.

هشدار چهره نزدیک به ترامپ/ حمله آمریکا به ایران هزاران نفر را خواهد کشت

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از انتخاب ، تاکر کارلسون، مجری سابق فاکس نیوز و و چهره نزدیک به ترامپ در خصوص حمله احتمالی امریکا به «سایت‌های هسته‌ای ایران» هشدار داد.

این چهره نزدیک به ریاست جمهوری آمریکا مدعی شد: «شایان ذکر است که حمله به سایت‌های هسته‌ای ایران تقریباً به طور قطع منجر به کشته شدن هزاران نفر از آمریکایی‌ها در پایگاه‌های مختلف در خاورمیانه خواهد شد و هزینه‌ای معادل ده‌ها میلیارد دلار برای ایالات متحده به همراه خواهد داشت. هزینه اقدامات تروریستی آینده در خاک آمریکا ممکن است حتی بالاتر باشد. این‌ها حدس و گمان نیستند. این‌ها برآوردهای خود پنتاگون هستند. یک حمله هوایی به ایران جنگی به راه خواهد انداخت و این جنگ، جنگ آمریکا خواهد بود. نگذارید تبلیغ‌چی‌ها به شما دروغ بگویند.»

لازم به ذکر است که به گفته نیویورک‌تایمز، در سال ۹۸، تاکر کارلسون بود که نظر ترامپ برای حمله به ایران را تغییر داد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

1 × پنج =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.