امروز : دوشنبه, ۱۶ تیر , ۱۴۰۴
- افشاگری عجیب ایلان ماسک درباره وزارت خزانهداری آمریکا
- پیشبینی رویترز برای بازار فلزات در ۲۰۲۵: رشد قیمت آلومینیوم و کاهش قیمت نیکل
- صاعقه جان سرباز سردشتی را گرفت
- استقرار شعب قضایی در مرزهای شلمچه و چذابه – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- ظریف: پزشکیان با کمک مقام معظم رهبری کشور را از جنگ نجات داد
- بازرسی های موازی از اصناف ظرفیت نیروی انسانی را هدر می دهد
- محورهای رایزنی وزرای خارجه ترکیه و روسیه
- بیش از ۴۵ هزار مترمربع از اراضی تصرف شده ملی به منابع طبیعی برگشت – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- آغاز ثبت نام نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان دانشگاه آزاد از فردا
معاملات قولنامهای برای املاک دارای سند سبزرنگ پذیرفته نمیشود
به گزارش اکوایران، سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت:️ نقل و انتقال اسناد سبزرنگ حدنگاری شده با معاملات عادی و قولنامهای قابل پذیرش نیست. اعظم قویدل، در این باره گفت: در صورت انجام معامله عادی نسبت به املاک و اراضی که دارای سند مالکیت حدنگار سبزرنگ هستند، این اسناد عادی در هیچیک از دستگاههای […]
به گزارش اکوایران، سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت:️ نقل و انتقال اسناد سبزرنگ حدنگاری شده با معاملات عادی و قولنامهای قابل پذیرش نیست.
اعظم قویدل، در این باره گفت: در صورت انجام معامله عادی نسبت به املاک و اراضی که دارای سند مالکیت حدنگار سبزرنگ هستند، این اسناد عادی در هیچیک از دستگاههای اجرایی پذیرفته نخواهد بود.
او گفت: مراجع اداری و قضایی فقط کسی را مالک ملک میشناسد که ملک در دفتر املاک به نام او ثبت شده یا از مالک رسمی به او ارث رسیده باشد.
صدور ۳.۲ میلیون سند رسمی از تیرماه
چند روز پیش نیز، حسن بابایی، رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، در جلسهای با روابط عمومی کانون سردفتران و دفتریاران درباره آخرین وضعیت اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول توضیحاتی ارائه کرد.
او گفت: اجرای این قانون که از سوم تیرماه امسال لازمالاجرا شده، نظم جدیدی در معاملات املاک ایجاد خواهد کرد. به گفته بابایی، اجرای قانون بهصورت مرحلهای انجام میشود و برخی بخشها نیاز به راهاندازی سامانههایی دارند که قرار است سال آینده فعال شوند. یکی از این سامانهها مربوط به ماده ۱۰ قانون است که برای ثبت اسناد عادی در نظر گرفته شده و قرار است ظرف دو سال، این اسناد به اسناد رسمی تبدیل شوند.
بابایی اعلام کرد که در کشور بین ۴ تا ۱۰ میلیون ملک و زمین قولنامهای وجود دارد و افزود: «اینکه مردم طی دو سال اسناد خود را ثبت کنند یک موضوع است، اما اینکه آیا سازمان ثبت و واحدهای ثبتی توانایی ثبت این حجم از اسناد را در این مدت دارند، نیاز به بررسی کارشناسی و فنی دارد.»
رئیس سازمان ثبت همچنین از صدور ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار سند رسمی موسوم به «اسناد سبزرنگ» خبر داد و گفت: «بر اساس ماده ۳ و تبصره ۴ ماده ۱ قانون، اسنادی که از سوم تیرماه صادر شدهاند، دیگر بهعنوان سند عادی در دادگاهها و دستگاههای دولتی قابل قبول نیستند و نقل و انتقال املاک باید در چارچوب این قانون انجام شود.»
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.