امروز : شنبه, ۲۱ تیر , ۱۴۰۴
- خیز آلمان برای تشدید سیاستهای ضدمهاجرتی در سال ۲۰۲۵
- عملیات جدید یمنیها در دریای سرخ
- جشن وصال زوجهای جوان در گرگان
- نخستین فیلم از معدن حادثه دیده دامغان
- نقش پلیس پیشگیری در جلب رضایت مردم/ضرورت افزایش کارآمدی کلانتریها
- تامین آب شرب پایدار برای ۴.۵ میلیون زائر
- آیین تکریم و معارفه دبیر ستاد حقوق بشر برگزار شد
- شهر در دام شهروندان – مشرق نیوز
- سناریو BBC برای کاهش فشار بر رژیم صهیونیستی
صیدی: بورس ۱۰۰ میلیارد دلاری در شأن اقتصاد ایران نیست
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از سازمان بورس، حجتالهصیدی که در همایش فصلی کانون کارگزاران بورس سخن میگفت، اظهار داشت: کارگزاریها برای توسعه به درآمد مستمر و مکفی نیاز دارند و در این مسیر مسئله چالشبرانگیز در همه بنگاهها قیمتگذاری است. وی تصریح کرد: باید در تعیین نرخ به گونه ای عمل شود که هم […]

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از سازمان بورس، حجتالهصیدی که در همایش فصلی کانون کارگزاران بورس سخن میگفت، اظهار داشت: کارگزاریها برای توسعه به درآمد مستمر و مکفی نیاز دارند و در این مسیر مسئله چالشبرانگیز در همه بنگاهها قیمتگذاری است.
وی تصریح کرد: باید در تعیین نرخ به گونه ای عمل شود که هم مشتری را فراری ندهد و هم برای سود بنگاه مشکل ایجاد نکند؛ کارمزد کارگزاریها هم از این قاعده مستثنی نیست،
رئیس سازمان بورس در ادامه کمیتهای را مسئول بررسی موضوع درآمد و کارمزد کارگزاریها کرد و با تاکید بر توکنایز کردن داراییها و عرضه صندوقهای مبتنی بر رمز دارایی اظهار داشت: با توکنایز کردن داراییها موافقم؛ بخشهای مرتبط سازمان بورس در حال بررسی این موضوع هستند.
صیدی تأکید کرد: باید تاریخی را برای عرضه اولین صندوق مبتنی بر رمز دارایی تعریف کنیم؛ مشکل خاصی در این زمینه نیست و هر چقدر زودتر عملیاتی شود، بهتر است.
وی با تاکید بر بزرگ شدن ارزش بورس اظهار داشت: باید هدف بورس ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیارد دلاری را محقق کنیم و این امر با افزایش تعداد شرکتها و ابزارها شدنی است.
وی ادامه داد: شرکتهای زیادی در اقتصاد ایران داریم که دولت و سهامداران بزرگ مایلند آنها را وارد بورس کنند و باید درباره آنها تصمیمگیری شود.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار تاکید کرد: اگر هم داراییهای بخش خصوصی و هم داراییهای بزرگ دولت به بورس بیاید و تعداد شرکتها بیشتر شود، ابزارها هم بیشتر شود، معاملات افزایش مییابد و ریسکها هم کاهش پیدا میکند.
صیدی یادآور شد: در واقع باید با ورود شرکتهای بزرگ به بورس، بهبود عملکرد شرکتها، احصاء ارزش واقعی شرکتها و توسعه ابزارها، ارزش بازار را به رقم تولید ناخالص داخلی کشور نزدیک کنیم.
وی توضیح داد: مسئولان کشور بر حل مسائل بینالمللی به نتایجی رسیدهاند؛ بحث حل و فصل موضوع FATF و انجام مذاکرات رفع تحریمها جدیتر شده است. بنابراین فکر میکنم رستگاری ما در گرو بزرگ شدن بازار سرمایه است. این موضوع را باید جدی بگیریم زیرا بازار ۱۰۰ میلیارد دلاری در شأن اقتصاد ایران نیست.
صیدی تصریح کرد: ما شرکت بزرگی مثل شرکت ملی نفت ایران را داریم. پارس جنوبی یکی از منابع بزرگ ثروت ایران است. همین طور پالایشگاه نفت خلیج فارس را داریم که میتوانند وارد بازار سرمایه شوند.
رئیس سازمان بورس همچنین درباره آخرین وضعیت دامنه نوسان بورس اظهار داشت: تغییر دامنه نوسان در دستور کار سازمان بورس نیست و حفظ ثبات و آرامش و همچنین کنترل ریسک بازار سهام، از مهمترین مسائلی است که برای آن برنامهریزی و هدف داریم.
وی با تأکید بر اینکه سازمان بورس در صدد مدیریت ریسکهای سیاسی و محیطی بازار سرمایه است، اظهار داشت: امیدواریم بعد از اینکه بازار رونق بیشتری پیدا کرد و به ثبات رسید، دامنه نوسان را بررسی و راجعبه آن تصمیمگیری کنیم.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.