امروز : یکشنبه, ۲۲ تیر , ۱۴۰۴
- نهنگها کدام آلتکوینها را خریدند؟ / جهش قیمت ارزهای دیجیتال نزدیک است؟
- میز خدمت مسئولان قضایی استان تهران در مصلای نماز جمعه پایتخت برگزار شد
- روسیه: عملیات نظامی ویژه در اوکراین ادامه دارد/ سفر «پوتین» به هند
- خبر مهم برای حقالتدریسیها – خبرآنلاین
- درخواست وزیر راه از بخش خصوصی حوزه مسکن؛ ابلاغ دستورالعمل مشارکت مدنی بهزودی
- نشست خبری همایش ملی فقیه سالک
- مردم ایران؛ تماشاچی خودروهای روز دنیا
- ازدواج در زندان حکم قصاص را به بخشش تغییر داد
- مشرق نیوز – عکس/ کورس اسبدوانی بهاره بجنورد
خیز آلمان برای تشدید سیاستهای ضدمهاجرتی در سال ۲۰۲۵
آلمان که همواره سیاستهای ضدمهاجرتی را در دستور کار خود داشته طی سال جدید میلادی خواستار تشدید این سیاستها است.

حزب راست میانه اتحادیه سوسیال مسیحی (CSU) بهعنوان یک حزب سیاسی در ایالت بایرن در جنوب آلمان وجود دارد. دستور کار سیاسی آن کم و بیش مانند حزب دموکرات مسیحی (CDU) است که در ۱۵ ایالت دیگر آلمان از نظر سیاسی فعال است.
به همین دلیل، CSU اغلب حزب خواهر CDU نامیده میشود و این دو دههها در یک گروه پارلمانی در بوندستاگ آلمان (پارلمان) متحد بودهاند.
این گروه که در انتخابات زودهنگام فدرال آلمان که در ۲۳ فوریه (۵ اسفند) برگزار میشود، بهعنوان «اتحادیه» شناخته میشود؛ اتحادیه قصد دارد جایگزین حزب چپ میانه سوسیال دموکرات (SPD) شود که تا زمان فروپاشی ماه گذشته دولت ائتلافی این کشور را مدیریت میکرد.
این ائتلاف شانس بالایی برای موفقیت دارد؛ نظرسنجی معتبر Deutschlandtrend در ماه دسامبر (آذر/دی) نشان داد که اتحادیه با کسب ۳۲ درصد آرا (۲ برابر SPD) پیروز خواهد شد.
تشدید سیاستهای ضدمهاجرتی در آلمان
یکی از موضوعهای برجسته انتخاباتی مهاجرت است که در سالهای اخیر موضوع بحثهای داغ در آلمان بوده است. حمله مرگبار به بازار کریسمس در شرق شهر ماگدبورگ، اندکی پیش از شب کریسمس، باعث شد که لحن این بحث حاشیههای تندتری به خود بگیرد.
درحال حاضر همه احزاب آلمان خواستار مقررات سختگیرانهتر مهاجرت شدهاند و حملههای از این دست را بهانه درخواست خود قرار دادهاند.
رسانههای باواریا در روزهای اخیر درمورد برخی از ایدههای سختگیرانه حزب راست میانه اتحادیه سوسیال مسیحی درمورد مهاجرت، گزارش کردهاند: افرادی که مایل به زندگی طولانی مدت با ما هستند نیز باید طولانی مدت کار کنند و مدعی مزایای طولانی مدت نباشند.
در یکی دیگر از این گزارشها آمده که مهاجران و پناهندگان نباید از مزایای نقدی دولتی برخوردار شوند.
- بیشتر بخوانید:
- اروپا سیاستهای مرزی را در سال ۲۰۲۵ تشدید میکند
- تشدید اقدامهای ضدمهاجرتی آلمان
فولکر بوهمهنسلر، یک کارشناس حقوقی با استناد به قوانین آلمان و اروپا گفت: نمیتوان هرکسی را که به صورت قانونی در اینجا بهعنوان پناهنده زندگی میکند، از ملزومات اولیه محروم کرد.
این حزب همچنین خواستار این شده که مهاجرانی که کشور را ترک نمیکنند یا نمیتوان آنها را بهسرعت اخراج کرد، برای مدتهای نامحدود در بازداشت قبل از اخراج قرار گیرند.
این کارشناس همچنین گفت که این سیاستها از منظر حقوقی و بشردوستانه مشکلساز هستند.
اخراج مهاجران به بهانه تحولات سیاسی در کشورهای مبدا
نانسی فِزِر، وزیر کشور آلمان تقریبا یک ماه پس از تحولات سوریه گفته است که دولت ممکن است وضعیت حمایت از برخی از پناهجویان سوری را لغو کند.
وزیر کشور آلمان، پیشنهاد کرده است که برخی از سوریهایی که تحت شرایط خاصی به آلمان پناهنده شدهاند، ممکن است درپی تحولات اخیر در سوریه به کشور خود بازگردانده شوند.
رویکرد ضدمهاجرتی برلین در سال ۲۰۲۴
سال ۲۰۲۴ سالی بود که با ادامه بحث اجتماعی و سیاسی درمورد پناهندگان، افرادی که بهعنوان پناهجو به آلمان رسیده بودند، بار دیگر در کانون توجه قرار گرفت.
نزدیک به ۳.۵ میلیون مهاجر در آلمان با نوعی حمایت بینالمللی وجود دارد که بیش از هر زمان دیگری در گذشته است.
پارلمان آلمان تعدادی اصلاحات را تصویب کرد که بیشتر آنها منعکسکننده سیاستهای محدودکننده برای مهاجران بودند.
این درحالی است که آلمان همواره بحرانهای داخلی خود را به مهاجران ربط داده و آنها را مسئول این شرایط معرفی کرده است؛ اما برلین در زمانی که به نفعش باشد، از مهاجران در جهت منافع خود استفاده ابزاری میکند.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.