اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 12 June , 2025
امروز : پنج شنبه, ۲۲ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 132170
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 12 فوریه 2025 - 19:31 | 19 بازدید | ارسال توسط :

۸۴۵ هزار لیتر انواع فرآورده‌های نفتی در گرمسار کشف شد

سمنان- فرمانده انتظامی استان سمنان از کشف ۸۴۵ هزار لیتر انواع فرآورده‌های نفتی غیر مجاز در گرمسار خبر داد و گفت: یک متهم در این راستا دستگیر شد.

۸۴۵ هزار لیتر انواع فرآورده‌های نفتی در گرمسار کشف شد

به گزارش خبرنگار مهر، سردار جلیل موقوفه‌ای غروب چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران به میزبانی فرماندهی انتظامی استان سمنان با بیان اینکه پلیس امنیت اقتصادی هر فعالیتی را در استان رصد می‌کند، ابراز داشت: با اشراف اطلاعاتی پلیس اجازه تردد به محموله‌های غیر مجاز داده نخواهد شد.

وی با بیان اینکه پلیس به یک شرکت در شهرک صنعتی گرمسار مشکوک شده بود، افزود: با حکم قضائی از شرکت مذکور بازرسی لازم انجام گرفت.

فرمانده انتظامی استان سمنان در ادامه ابراز داشت: بررسی‌ها حاکی از این بود که شرکت مذکور با استفاده از فرآورده‌های یارانه‌ای اقدام به تولید واسکازین و روغن هیدرولیک کرده است.

موقوفه‌ای تصریح کرد: طی یک اقدام عملیاتی از این شرکت ۸۴۵ هزار و ۳۴۵ لیتر انواع فرآورده‌های نفتی غیر مجاز شناسایی و کشف شده است.

وی بابیان اینکه ارزش این محموله را ۳۷۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برآورد شده است، افزود: در این پرونده یک متهم دستگیر شد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

سه + 16 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.