گسترش خطرناک شهرک سازی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری - حمایت آنلاین

گسترش خطرناک شهرک سازی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Sunday, 27 July , 2025
امروز : یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 146485
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 08 مارس 2025 - 10:18 | 34 بازدید | ارسال توسط :

گسترش خطرناک شهرک سازی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری

رژیم صهیونیستی ضمن سوءاستفاده از مشغول بودن افکار عمومی به تحولات غزه، طرح گسترده‌ای را برای شهرک سازی در کرانه باختری دنبال می‌کند.

گسترش خطرناک شهرک سازی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فلسطینی شهاب، اشغالگران صهیونیست برنامه‌ریزی گسترده‌ای برای احداث ۱۴۳۹ مسکونی در شهرک‌های صهیونیستی را دنبال می‌کنند که ۹۶۸ مورد از این واحدها در شهرک صهیونیستی طلمون و ۴۶۴ واحد در شهرک یاکئیر در کرانه باختری احداث می‌شود.

این گزارش می‌افزاید که شورای عالی برنامه‌ریزی رژیم صهیونیستی از ابتدای دسامبر گذشته جلسات هفتگی خود را برای گسترش شهرک سازی در مناطق مختلف فلسطین آغاز کرده‌اند.

شورای مذکور در ۲۶ فوریه گذشته نیز برنامه‌های احداث ۱۱۷۰ واحد مسکونی غیرقانونی در کرانه باختری را تصویب کردند و دیروز نیز نقشه‌های مربوط به احداث ۱۴۰۸ واحد به تصویب رسیده است. انتظار می‌رود احداث ۱۴۳۹ واحد مسکونی در شهرک‌های صهیونیستی دیگر نیز چهارشنبه هفته آینده تصویب شود.

این گزارش می‌افزاید که احداث ۹۶۸ واحد مسکونی جدید در شهرک طلمون عملاً به معنی ایجاد یک شهرک صهیونیستی جدید در غرب این منطقه است که به سمت شهرک بیریه پیش می‌رود.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

هفده + 2 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.