امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
- تجمع مردم بندرعباس برای جانباختگان بندر شهید رجایی
- وفاق بین مردم و مسئولان بهترین روش برای حل مشکلات است
- فروش بیش از ۲۰ هزار قبضه تفنگ تهاجمی به اسرائیل توسط آمریکا
- نماینده مجلس افشا کرد/ سود یک میلیارد و نیم دلاری برای واردکنندگان برنج آلوده!
- آیت الله سیستانی: هدف از حمله پاکستان، ضربه به اتحاد مسلمانان بود
- دیدار ترامپ با الجولانی
- آتشسوزی پارک ملی کرخه
- آزادسازی ۲۷ هکتار از اراضی کشاورزی در خیر آباد بهارستان
- ابلاغیه جدید برای پوشاک اعلام شد + عکس
وعده رئیس سازمان برنامه و بودجه به یارانه بگیران
رئیس سازمان برنامه و بودجه در جلسه هیئت دولت خبرهایی از تصمیم دولت درباره کمک به معیشت مردم خبر داد.

سیدحمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیک توضیحاتی ارائه کرد.
پورمحمدی گفت: در حال حاضر در حال تدارک و در نظر گرفتن تمهیدات برای اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی هستیم. امیدواریم این طرح حتی پیش از ماه مبارک رمضان به مرحلهی اجرا در بیاید.
پورمحمدی در ادامه گفت: بعد از اینکه مجلس کلیات بودجه را ابلاغ کرد، تمام جداول بودجه آماده شد و دور روز پیش تقدیم مجلس شد و امیدواریم که با سرعت رسیدگی شود و ما بتوانیم تمام کارهای بودجه و حتی آئین نامههای آن را این طرف سال انجام دهیم.
وی ادامه داد: نکته دیگر اینکه بر حسب نظرات روسای قوای سه گانه، منابعی برای حمایت از معیشت مردم در بودجه سال آینده پیش بینی شده است که نوسانات تورمی اثر روی معیشت مردم به ویژه اقشار با درآمد کمتر نداشته باشد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه، تصریح کرد: نرخ رشد نرخ بیکاری حدود ۰/۴ درصد کاهش پیدا کرده است. آنچه که در این قسمت اهمیت دارد این بوده که نرخ رشد بیکاری جوانان به شکل قابل ملاحظهای کاهش پیدا کرده است و از ۲۲ درصد به ۱۸ درصد رسیده است. نرخ بیکاری ما پایین بود، اما نرخ بیکاری جوانان بالا بود. نکته جالب دیگر نیز این است که نرخ بیکاری فارغ التحصیلان نیز کاهش بیشتری پیدا کرده است.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.