امروز : پنج شنبه, ۸ خرداد , ۱۴۰۴
- عملیات «دیوار آهنین»؛ هدف رژیم صهیونیستی از حمله به کرانه باختری چیست؟
- برای نخستین بار ۱۰ شرکت از گروه فولاد خوزستان جایزه تعالی سازمانی دریافت کردند
- درخشش دانشآموزان ایرانی در برزیل / ۵ طلا جایگاه اول ایران را تثبیت کرد
- ایران خودرو شوکه شد / اطلاعات منتشر شده ایران خودرویی ها از اتفاقی عجیب پرده برداشت
- اعزام سه بالگرد برای مهار آتش در ارتفاعات باشت
- جلیلی: حرف از توافق جدید با غرب اشتباه است
- فایننشنال تایمز: اسرائیل خود را برای یک جنگ پنج ساله آماده میکند
- مدارس ابتدایی کل کشور دارای بخش مشاوره خواهند شد
- همه باید برای کاهش تلفات جادهای در استان بوشهر تلاش کنند
نماینده مجلس: دلار ارزان شد، اما کسی قیمتها را کاهش نمیدهد
یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اشاره به کاهش قیمت ارز در کشور عنوان کرد: وقتی قیمت ارز بالا میرود، همه قیمتها را به بهانه قیمت ارز بالا میکشند ولی الان که قیمت ارز پایین آمده است، کسی حاضر نیست قیمتها را کاهش دهد؛ نقش نظارتی و تنظیم گری دولت کجاست؟

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در جلسه روز سهشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ صحن مجلس در تذکری گفت: کلافگی مردم از قطع مکرر برق فضایی را ایجاد کرده است که دولت محترم برای جبران موضوعی به سمت ایجاد نیروگاههای خورشیدی برود؛ درحالی که ایجاد نیروگاههای خورشیدی دو پیش نیاز دارد؛ یکی اعتبارات و بودجه لازم و یکی هم زمین مورد نیاز.
وی با تاکید بر اینکه سرمایهگذاران نیروگاههای خورشیدی باید آوردهای داشته باشند، افزود: امروز تصمیم بر این شده که از محل صندوق توسعه ملی برای اینها اعتباراتی در نظر گرفته شود و امروز دولت درحال اختصاص منابعی از صندوق توسعه ملی و زمینهای مرغوب در اطراف شهرها به کسانی است که تحت عنوان سرمایهگذار می خواهند نیروگاه خورشیدی بزنند.
وی در ادامه ادعا کرد: متاسفانه ما شاهدیم در بسیاری از استانها این پول و زمینها به صورت گزینشی در اختیار افراد خاص قرار میگیرند؛ فردا ما با یک فساد جدی روبرو هستیم.
این نماینده مجلس همچنین با اشاره به کاهش قیمت ارز در کشور عنوان کرد: وقتی قیمت ارز بالا میرود، همه قیمتها را به بهانه قیمت ارز بالا میکشند ولی الان که قیمت ارز پایین آمده است، کسی حاضر نیست قیمتها را کاهش دهد؛ نقش نظارتی و تنظیم گری دولت کجاست؟
ذوالنوری در پایان با انتقاد از خلق نقدینگی توسط برخی از بانکهای کشور گفت: در بعضی از بانکها مثل بانک در شرف ورشکستگی آینده میبینیم که ۲۵۰ هزار میلیارد اضافه برداشت دارند؛ اینجا دستگاههای امنیتی و دولت و بانک مرکزی نقششان را چگونه ایفا میکنند؟
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.