اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 20 May , 2025
امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 161359
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 04 آوریل 2025 - 16:20 | 9 بازدید | ارسال توسط :

موضع گیری وزیر خارجه لبنان درباره حملات رژیم صهیونیستی

وزیر خارجه لبنان به موضع گیری درباره عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی و حملات این رژیم به لبنان پرداخت.

موضع گیری وزیر خارجه لبنان درباره حملات رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیاالیوم، یوسف رجی وزیر خارجه لبنان به موضع گیری درباره عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی پرداخت و گفت: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی و مذاکرات مستقیم با آن مطرح نیست.

وی با اشاره به حملات رژیم صهیونیستی به لبنان نیز افزود: ما با اسرائیلی روبرو هستیم که توان نظامی بالایی دارد و ما توانایی مقابله نظامی با آن را نداریم به همین علت تلاش دیپلماتیک انجام می‌دهیم و از دوستانمان می خواهیم اسرائیل را برای عقب نشینی از لبنان زیر فشار قرار دهند ولی تاکنون این اتفاق نیفتاده است. تنها راه حل این است که آمریکا و جامعه بین المللی، اسرائیل را برای عقب نشینی از لبنان زیر فشار قرار دهند. ارتش لبنان در جنوب کشور مستقر شده است ولی اسرائیل و آمریکا این اقدام را ناکافی می‌دانند زیرا ارتش در جنوب رودخانه لیتانی فعالیت دارد در حالی که جامعه بین المللی از شمال لیتانی هم سخن می‌گوید.

رجی گفت: طبق توافق آتش بس، طرفی که اجازه حمل سلاح در لبنان را دارد نیروهای مسلح لبنان است و آنها از ما می‌خواهند این بند را اجرا کنیم. تا آنچه از لبنان خواسته شده است اجرا نشود، از کمک‌های اقتصادی و کمک به بازسازی لبنان خبری نیست.

یوسف رجی درباره بازسازی لبنان هم گفت: برای بازسازی و دریافت کمک شروطی لازم است که مهم‌ترین آنها اجرای قطعنامه‌های بین المللی است تا صلح و ثبات در لبنان برقرار شود.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

شانزده − 2 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.