امروز : پنج شنبه, ۱۹ تیر , ۱۴۰۴
- سقط جنین با لگد مرد همسایه/ متهم: عصبانی بودم ؛ از بارداری او خبرنداشتم
- حصارکشی پارک لاله بهزودی برداشته میشود/در قیطریه مسجد ساخته میشود اما با متراژ کمتر/ شهرداری نمیتواند مدعی محرمانه بودن قرارداد با چینیها باشد
- رئیس قوه قضاییه: مسائل قضایی و حقوقی آذربایجان غربی بررسی می شود
- ۴۲ درصد پروندههای قضایی در ۹ ماهه سال ۱۴۰۳ به سازش ختم شد
- نگاه مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران باید بینالمللی باشد
- راهاندازی تاکسی هوایی در ابوموسی؛ گامی جدید برای اتصال فرودگاههای کوچک و جزایر کشور
- اعلام محدودیت های ترافیکی جادهای در پایان هفته – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- توئیت بیربط رضا رشیدپور درباره امارات
- همه چیز در مورد FATF/ موافقان و مخالفان چه میگویند؟
مراسم تحلیف داوران حرفهای استان اردبیل برگزار شد
آیین تحلیف و اتیان سوگند ۱۰ نفر از داوران حرفهای استان اردبیل برگزار شد. خبرگزاری میزان_ مراسم تحلیف ۱۰ نفر از داوران حرفهای استان اردبیل در محل سالن جلسات ساختمان مرکز حل اختلاف استان و با حضور معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان در امور شوراهای حل اختلاف، برگزار و این داوران با ادای سوگند […]

آیین تحلیف و اتیان سوگند ۱۰ نفر از داوران حرفهای استان اردبیل برگزار شد.
خبرگزاری میزان_ مراسم تحلیف ۱۰ نفر از داوران حرفهای استان اردبیل در محل سالن جلسات ساختمان مرکز حل اختلاف استان و با حضور معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان در امور شوراهای حل اختلاف، برگزار و این داوران با ادای سوگند کار خود را به طور رسمی آغاز کردند.
حجتالاسلام والمسلمین سیدحسین علوی معاون قضایی رئیس کل و رئیس مرکز حل اختلاف استان اردبیل در ابتدای این مراسم گفت: امر داوری حکمیت بین طرفین دعوا و عین قضاوت بین طرفین است و همانطور که قاضی حکم میکند شما هم در داوری باید حکم کنید.
وی افزود: قضاوت یعنی احیای حق و ابطال باطل و شما باید در این راه خیلی دقیق باشید. داوری و حکمیت در قرآن نیز آمده است و این نشان از اهمیت شغل شماست.
حجتالاسلام والمسلمین علوی تصریح کرد: امر تحلیف اتفاق جدیدی نیست و تنها در نظام ما برگزار نمیشود و اگر ببینید در تمام نظامهای دنیا برای قضات، پزشکان، نظامیان و. اجرا میشود. مراسم تحلیف مراسم مقدسی است و حتما باید با قصد و نیت واقعی و الهی باشد.
رییس مرکز حل اختلاف استان تاکید کرد: خواسته ما از شما این است به امر تحلیف و ادای سوگند پایبند باشید و با عجله حکم صادر نکنید و اولویت و دغدغه اول شما سازش بین طرفین دعوی باشد. منصب داوری امر مباه و حلالی میباشد و از این راه درآمد حلال خواهید داشت و خواهش من این است که این رزق حلال خود را با نفوذپذیری و جانبداری و … به حرام تبدیل نکنید.
گفتنی است در پایان این مراسم داوران با خواندن سوگندنامه ادای سوگند کرده و ابلاغ داوری حرفهای خود را دریافت و کار خود را به صورت رسمی آغاز کردند.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.