اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Monday, 26 May , 2025
امروز : دوشنبه, ۵ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 174344
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 25 آوریل 2025 - 1:38 | 15 بازدید | ارسال توسط :

مؤسسه «بیت الاحزان» حفظ قرآن در خرم‌آباد راه‌اندازی شود

خرم‌آباد – نماینده ولی‌فقیه در لرستان بر لزوم راه‌اندازی مؤسسه «بیت الاحزان» حفظ قرآن در خرم‌آباد تأکید کرد.

مؤسسه «بیت الاحزان» حفظ قرآن در خرم‌آباد راه‌اندازی شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید احمدرضا شاهرخی امروز پنج‌شنبه در حاشیه دیدار با مدیر مرکز مدیریت حوزه علمیه لرستان و سه نفر از حافظان قرآن از فعالیت‌های ارزشمند مؤسسه بیت الاحزان تشکر کرد.

وی با اشاره به همکاری و مساعدت برای تربیت حافظان قرآن، گفت: مقرر شد که در تابستان پیش رو طلابی که از مرکز استان در دوره ۵۰ روزه تابستانی در بروجرد شرکت کنند نسبت به حمایت مالی آنها مساعدت صورت بپذیرد.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان بر لزوم فراهم‌کردن مقدمات لازم برای تأسیس شعبه بیت الاحزان در خرم‌آباد در آغاز سال تحصیلی جدید تأکید کرد و گفت: با این امر طلاب می‌توانند در دوره حفظ کامل یک‌ساله قرآن شرکت کنند.

حجت‌الاسلام شاهرخی، افزود: دررابطه‌با حفظ قرآن برای دانش‌آموزان هم مقرر شد از طریق همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش‌وپرورش پیگیری لازم صورت گیرد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

هجده + 20 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.