اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 10 July , 2025
امروز : پنج شنبه, ۱۹ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 103969
  پرینت خانه » قضائی تاریخ انتشار : 22 دسامبر 2024 - 14:00 | 48 بازدید | ارسال توسط :

قانون عفاف و حجاب ایراد فقهی و شرعی ندارد

به گزارش خبرنگار مهر، علی نهاوندی، رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس در نشست خبری که در محل مجلس شورای اسلامی برگزار شد، گفت: مرکز تحقیقات اسلامی مجلس از سال ۱۳۹۰ تشکیل شده است. وی ادامه داد: ما در این سازمان، شورای فقهی داریم که طرح‌ها و لوایح را از نظر انطباق با مسائل فقهی بررسی […]

قانون عفاف و حجاب ایراد فقهی و شرعی ندارد

به گزارش خبرنگار مهر، علی نهاوندی، رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس در نشست خبری که در محل مجلس شورای اسلامی برگزار شد، گفت: مرکز تحقیقات اسلامی مجلس از سال ۱۳۹۰ تشکیل شده است.

وی ادامه داد: ما در این سازمان، شورای فقهی داریم که طرح‌ها و لوایح را از نظر انطباق با مسائل فقهی بررسی می‌کنند و نتیجه را در اختیار نمایندگان مجلس قرار می‌دهیم.

رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس تاکید کرد: اخیراً با حوزه‌های علمیه خراسان بزرگ ارتباطاتی را برقرار کردیم تا از ظرفیت حوزه به خوبی بهره بگیریم.

وی بیان کرد: ما فقه را مبنای قانون و حقوق را مجرای قانون می‌دانیم. مأموریت ذاتی مرکز پژوهش‌های مجلس و مرکز تحقیقات اسلامی مجلس کاملاً از هم منفک است و ما بر لبه مسائل دینی، شرعی و فقهی حرکت می‌کنیم و در مقابل مرکز پژوهش‌های مجلس موضوعات را از لحاظ علمی و کارشناسی مورد ارزیابی قرار می‌دهد.

نهاوندی تاکید کرد: مرکز تحقیقات اسلامی مجلس و مرکز پژوهش‌های مجلس دو بال بسیار تأثیرگذار و تکمیل‌کننده مسائل قانونی کشور هستند و پیوست‌ها و ارتباطات خوبی با هم داریم.

وی گفت: شوراهای فقهی ما بنا دارد که با شورای نگهبان و شوراهای مجمع تشخیص مصلحت نظام ارتباطاتی را برقرار کند تا ابعاد موضوعات مختلف تبیین و تشریح شود.

رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس در ادامه، گفت: موضع ما درباره لایحه عفاف و حجاب، اجرای احکام دین است. این لایحه در دولت ۹ ماده داشت، در قوه قضائیه به ۱۵ ماده رسید و الان به ۹۰ ماده با طی کردن جلسات کارشناسی رسیده و شورای نگهبان آن را تأیید کرده و تبدیل به قانون شده است و نشان دهنده آن است که ایراد فقهی و شرعی نداشته که به تأیید شورای نگهبان رسیده است.

وی تصریح کرد: اقناع جامعه در قانون پذیر کردن آنان نیازمند آن است که رسانه‌ها و بخش‌های فرهنگی کشور اقدام اساسی انجام دهند تا مردم با قانون همراهی کنند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

20 − 5 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.