فعال شدن سامانه بارشی در ارتفاعات تهران - حمایت آنلاین

فعال شدن سامانه بارشی در ارتفاعات تهران - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Monday, 21 September , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » حمل و نقل تاریخ انتشار : 20 سپتامبر 2026 - 21:42 | 35 بازدید | ارسال توسط :

فعال شدن سامانه بارشی در ارتفاعات تهران

مدیرکل هواشناسی استان تهران از فعال شدن سامانه بارشی همراه با وزش باد در ارتفاعات این استان خبر داد.

فعال شدن سامانه بارشی در ارتفاعات تهران

به گزارش بازار، حمید رضا خورشیدی، مدیرکل هواشناسی استان تهران گفت: از روز یکشنبه به ویژه در ساعات شامگاهی در مناطق جنوبی و غربی استان تهران وزش باد همراه با خیزش خاک پیش بینی می شود.

وی افزود: در ارتفاعات و مناطق کوهستانی این وزش باد بیشتر خواهد بود و همچنین بارش پراکنده نیز در این مناطق پیش بینی می شود.

مدیرکل هواشناسی استان تهران خاطرنشان کرد: فعال شدن سامانه بارشی از امشب در ارتفاعات این استان انجام خواهد شد و پیش بینی می شود تا ۴۸ ساعت آینده این روند ادامه خواهد داشت.

وی از گردشگران به ویژه عشایر خواست از اطراق در ارتفاعات و مناطق کوهستانی و همچنین نصب چادر خودداری کنند.

مدیرکل هواشناسی استان تهران خاطرنشان کرد: آسمان تهران روز دوشنبه صاف گاهی همراه با وزش باد با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۵ درجه سانتیگراد و همچنین آسمان تهران در روز سه شنبه نیز صاف از عصر افزایش سرعت وزش باد گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۴ درجه سانتیگراد پیش‌ بینی می‌ شود.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

10 + چهارده =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.