اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 9 July , 2025
امروز : چهارشنبه, ۱۸ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 95817
  پرینت خانه » تجارت، بازرگانی و خدمات تاریخ انتشار : 08 دسامبر 2024 - 17:15 | 40 بازدید | ارسال توسط :

طرح نظارت بر بازار شب یلدا در زنجان آغاز شد

زنجان -مظفری، مدیرکل صمت استان زنجان گفت: طرح نظارتی ویژه بازار شب یلدا در استان زنجان از ۱۵ آذرماه آغاز شده است.

طرح نظارت بر بازار شب یلدا در زنجان آغاز شد

مجید گلشنی فرد در گفتگو با خبرنگار بازار، از اجرای طرح نظارتی ویژه بازار شب یلدا در استان زنجان خبر داد و گفت: این طرح با هدف نظارت بر فروشگاه های مواد غذایی، بازار میوه، آجیل و شیرینی، گل و گیاه از ۱۵ تا ۳۰ آذر ماه اجرا می‌شود.

وی ابراز کرد: همچنین این طرح با هدف ایجاد آرامش روانی و در راستای حمایت از حقوق مصرف کنندگان و برخورد با سوء استفاده‌ های احتمالی برخی افراد سودجو اجرا خواهد شد.

مدیرکل صنعت،معدن و تجارت استان زنجان، گفت: در این اقدام، روسای شعب تعزیرات حکومتی، بازرسان صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و اتاق اصناف بازار استان را رصد خواهند کرد.

گلشنی فرد تاکید کرد: شهروندان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی و بهداشتی گزارش شکایت خود را در سامانه Tazirat۱۳۵.ir ثبت کنند.

وی افزود: همچنین سامانه ۱۳۵ تعزیرات حکومتی آماده دریافت شکایات مردمی است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

دوازده − یک =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.