اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Monday, 2 June , 2025
امروز : دوشنبه, ۱۲ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 80608
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 13 نوامبر 2024 - 19:26 | 16 بازدید | ارسال توسط :

ششمین رویداد ملی تولید محتوا دیجیتال بسیج زنجان برگزار می شود

زنجان-مسئول مرکز فضای مجازی سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان از برگزاری ششمین رویداد ملی تولید محتوا دیجیتال بسیج استان زنجان از ۳۰ آبان تا ۲ آذر ماه خبر داد.

ششمین رویداد ملی تولید محتوا دیجیتال بسیج زنجان برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی ملکی با اشاره به برگزاری ششمین رویداد ملی تولید محتوا دیجیتال بسیج در استان زنجان، اظهار داشت: این رویداد در دو بخش اصلی و جانبی از ۳۰ آبان تا ۲ آذر ماه در زنجان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اهداف برگزاری این رویداد، افزود: کشف و شناسایی استعدادها، سازماندهی و انسجام‌بخشی به تیم‌های تولید محتوا، استفاده از ایده‌ها و طرح‌های نو و حمایت از طرح‌ها و ایده‌ها از اهداف برگزاری این رویداد است.

مسئول مرکز فضای مجازی سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان با اشاره به محورهای تخصصی در این رویداد، گفت: تیم‌های تخصصی در بخش‌های مختلف نرم افزار موبایلی (اپلیکیشن)، بازی‌ها (گیم) ویژه تلفن همراه، پویانمایی (انیمیشن) در قالب تیم‌های ۳ تا ۵ نفره با هم رقابت خواهند کرد. با این وجود علاقه‌مندان برای شرکت در رویداد تا ۲۸ آبان ماه مهلت دارند از طریق سایت https://event.bsjmajazi.ir ثبت نام خود را نهایی کنند.

وی بیان کرد: محورهای جانبی این رویداد نیز شامل کلیپ، استوری‌موشن، پوستر مفهومی، اینفوگرافیک و پادکست است. ملکی با بیان اینکه شرکت در این رویداد برای عموم آزاد است، ادامه داد: از برگزیدگان با جایزه نقدی تجلیل خواهد شد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

چهار × 4 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.