افزونه جلالی را نصب کنید.
- استقبال ۱۰۶ هزار بازدیدکننده از موزه استان حضرت عباس (ع)
- اربعین تمام شد، چگونه حال خوب این سفر را به خانه بیاوریم؟
- درسهای ناتمام بمباران هیروشیما؛ جهان زیر سایه خلأهای رژیم حقوقی اتمی
- سفیر ایران: فاجعه هیروشیما در حال تکرار است
- تعاونیهای همدان ۱۹ هزار فرصت شغلی ایجاد کردهاند
- جزئیات هلاکت و زخمی شدن ۶ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان
- نشست ۴ جانبه برای بررسی امنیت منطقه برگزار شد
- ورود موج تازه گرما به کشور
- صدای انفجار در پاکدشت شنیدید نگران نشوید
سفیر ایران: فاجعه هیروشیما در حال تکرار است
سفیر ایران در مراسم یادبود صلح در هیروشیما ضمن محکوم کرد حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی، گفت: همان فاجعه هیروشیما در حال تکرار است.
پیمان سعادت، سفیر ایران که برای شرکت در مراسم یادبود صلح در ششم آگوست (۱۵ مرداد) در هیروشیما به سر میبرد، در گفتوگو با خبرنگاران حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی را محکوم کرد و گفت که همان فاجعه هیروشیما در حال تکرار است.
سفیر ایران، از موزه یادبود صلح هیروشیما بازدید کرد و افزود: از دیدن عکسهای کودکان عمیقاً متأثر شدم.
سفیر، عکسهایی از کودکان زیادی که در هیروشیما جان خود را از دست دادند و عکسهایی از کودکانی که در ایران فوت کردند را نشان داد و بیان کرد: فاجعهای که در سال ۱۹۴۵ در هیروشیما رخ داد و فاجعهای که در سال ۲۰۲۶ در ایران رخ داد، یکسان هستند.»
سعادت، سفیر فوقالعاده و تامالاختیار جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: پیام «درد انسانی» که توسط هیروشیما، محل بمباران اتمی، و موزه یادبود صلح هیروشیما منتقل شده است، باید با جهان به اشتراک گذاشته شود.»
سعادت، علاوه بر این، در مورد نگرانیهای ادعایی مبنی بر اینکه ایران ممکن است به دنبال توسعه سلاحهای هستهای باشد، بر دیدگاه دیرینه خود مبنی بر اینکه این برنامه صرفا برای اهداف صلحآمیز است، تاکید کرد.
- بیشتر بخوانید:
- درسهای ناتمام بمباران هیروشیما؛ جهان زیر سایه خلأهای رژیم حقوقی اتمی
- بررسی استانداردهای دوگانه هستهای آمریکا در غرب آسیا از دریچه حقوق بینالملل
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.