افزونه جلالی را نصب کنید.
- ورمقانی: تنها ۴۰۹ متقاضی جوانی جمعیت در کردستان زمین دریافت کردهاند
- تکلیف واگذاری ناوگان حملونقل عمومی کلانشهر شیراز روشن شد
- تنش میان رژیم صهیونیستی و انگلیس در پی اظهارات میلیبند درباره وضعیت انسانی غزه
- انتقادها از طرح اروپا برای ایجاد مراکز اخراج پناهجویان
- چرا برندهایی که در شرایط اقتصادی نامطمئن حضور دارند برندهی بازار فردا هستند؟
- سرویس خواب نوزاد ایرانی یا خارجی | مقایسه کیفیت، قیمت و دوام در بازار
- تفریح کودکان در آبهای پرخطر
- موافقت با میهمانی علوم پزشکیها در دانشگاه پیام نور برای دروس عمومی
- جای خالی ملاحظات امنیتی در مصوبه بازگشت دولت به پیامرسانهای خارجی
زینب موسوی بهخاطر شوخی با فردوسی محکوم شد! / جزئیات حکم عجیب منتشر شد
پس از انتشار آیتم جنجالی درباره شاهنامه، دادگاه زینب موسوی را به شش ماه حبس و نوشتن رسالهای زیر نظر بنیاد فردوسی محکوم کرد.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از صابرین نیوز، زینب موسوی بخاطر آیتم پرحاشیه شوخیاش با ابوالقاسم فردوسی به ۶ ماه حبس تعزیری و تهیه رساله زیرنظر بنیاد فردوسی محکوم شد.
در بخشی از این حکم آمده است: متهم موظف است تحت نظارت بنیاد فردوسى و با راهنمایى یک استاد مورد تأیید این بنیاد، طى مدت شش ماه، یک رساله اجبارى را در در زمینه هایى مانند جایگاه فردوسى در هویت وفرهنگ ملى ایران ، اهمیت شاهنامه فردوسى در فرهنگ وادب پارسى و… تدوین و از آن دفاع کند.
متهم مکلف است حداقل به میزان ۱۲۰ ساعت با هماهنگی کانون پرورش فکرى کودکان ونوجوانان ومدیریت آموزش وپرورش ، دوره هاى قصه گویى خود را با استفاده از ظرفیت هاى شاهنامه فردوسى در مدارس یا مراکز فرهنگی مناطق کم برخور دار اجرا کند و مستندات آن را به اجراى احکام ارائه نماید.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.