امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
- اطلاعیه تبیینی و مهم مرکز رسانه قوه قضاییه در خصوص پرونده بابک زنجانی/ تشریح سیر طی شده در یکی از مهمترین پروندههای اقتصادی دهه اخیر کشور/ اموال بابک زنجانی چگونه به کشور بازگردانده شد؟ / بدهی زنجانی به مبلغ یک میلیارد و نهصد و شصت و هفت میلیون و پانصد هزار یورو تسویه شده است
- کلاهبرداری با فریب افراد سالخورده
- دستگیری قاتل و همدستش کمتر از ۱۲ ساعت در یزد
- جزئیات نزاع چهارشنبه شب رودهن+ فیلم
- مسجدی، عضو کمیسیون سلامت شورای عالی انقلاب فرهنگی شد
- یادمان شهدا و مناطق بمباران شده جنگ تحمیلی در ارومیه ایجاد شود
- بارش برف و باران در این مناطق/ توصیه مهم به کوهنوردان
- دستگاه قضا در سالهای اخیر وارد یک دوره تحولی شده است
- تجمع دانشگاهیان همدان در حمایت از مردم مظلوم غزه
رژیم صهیونیستی مراکز بهداشت آنروا را به بازداشتگاه تبدیل کرد
رژیم صهیونیستی یکی از مراکز بهداشتی آنروا را در کرانه باختری به بازداشتگاه تبدیل کرده و از آن برای دستگیری و بازجویی شهروندان فلسطینی استفاده میکند.

آژانس امداد و کاریابی برای فلسطینیان (آنروا) گزارش داد که نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی از مرکز بهداشت آنروا بهعنوان بازداشتگاه موقت در جنوب کرانه باختری استفاده میکنند که این اقدام نقض قوانین بینالمللی بهشمار میرود.
براساس گزارش آنروا، نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی در روز ۱۲ فوریه (۲۴ بهمن) در جریان عملیات بازرسی و دستگیری در کرانه باختری، از مرکز بهداشتیی آنروا در اردوگاه العروب در نزدیکی بیتلحم بهعنوان بازداشتگاه موقت استفاده کردند.
آنها به زور وارد این مرکز بهداشت شدند و از آن برای بازداشت و بازجویی از دهها فلسطینی که در اردوگاه جمع شده بودند استفاده کردند.
آژانس امداد و کاریابی فلسطینیان تاکید کرد: این یک تحول جدید در بیتوجهی آشکار به مصونیت تاسیسات سازمان ملل است؛ متاسفانه این حادثه اخیر از الگوی ورود اجباری نیروهای امنیتی اسرائیل به تاسیسات آنروا در کرانه باختری از اکتبر ۲۰۲۳ پیروی میکند.
بیانیه آنروا میگوید: تمام اماکن سازمان ملل غیرقابل تعرض هستند و تحت قوانین بینالمللی باید محافظت شوند.
از روز ۳۰ ژانویه (۱۱ بهمن) و اجرای قوانین کنست، از جمله سیاست عدم تماس بین آنروا و مقامهای صهیونیست، این آژانس دیگر قادر به تعامل با رژیم صهیونیستی و گزارش مستقیم و رفع تعارض چنین حوادثی در صورت وقوع نیست.
قانون ممنوعیت فعالیت آنروا مصوب کنست رژیم صهیونیستی از ۳۰ ژانویه ۲۰۲۵ اجرایی شد؛ این اقدام به معنای محروم شدن هزاران فلسطینی از درمان و آموزش است.
- بیشتر بخوانید:
- سازمان ملل: طرح آمریکا درباره غزه ناقض قوانین بینالمللی و حقوق بشر است
- اجرایی شدن قانون بحثبرانگیز ممنوعیت فعالیت آنروا
اقدام رژیم صهیونیستی برای اجرای قانون ممنوعیت فعالیت آنروا در حالی انجام شد که اعتراضها و انتقادهای جدی به این تصمیم کنست رژیم صهیونیستی ابراز شد.
آنروا که در سال ۱۹۴۹ با تصویب قطعنامه ۱۴۹ سازمان ملل تاسیس شد و در سال ۱۹۵۰ کار خود را آغاز کرد، به دستکم ۷۰ هزار فلسطینی در قدس شرقی اشغالی خدمات پزشکی ارائه میداد و مدرسههایی را برای آموزش هزاران دانشآموز فلسطینی اداره میکند.
حدود ۲ میلیون نفر از ساکنان غزه بهنوعی به خدمات آنروا متکی هستند؛ آنروا در طول مدت جنگ ۱۵ ماهه رژیم صهیونیستی علیه غزه که ۴۷ هزار نفر از جمعیت این منطقه را قتلعام و بیشتر مناطق تحت محاصره را به ویرانه تبدیل کرده است، یک راه نجات حیاتی برای حمایت از ۲.۳ میلیون آواره فلسطینی بود.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.