افزونه جلالی را نصب کنید.
- نماز بر پیکر آیتالله شبیری زنجانی در حرم حضرت معصومه(س) اقامه شد
- برگزاری سیامین همایش ملاصدرا با محوریت «هویت ایرانی» در پاییز
- مصاحبه با سید علیاکبر سجادی رتبه ۷ حقوق عمومی آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
- تمجید حماس از حمایت های جهانی از آرمان فلسطین
- لاپید: اسرائیل با بحران جدی دیپلماتیک مواجه است
- بخشنامه اجراییشدن سامانه ضمانت الکترونیک در واحدهای قضایی استان تهران
- نحوه محاسبه مدت خدمت (نظام وظیفه – سربازی) در جبهه و مدت مأموریت آموزشی جانبازان در سنوات خدمت قابل قبول بازنشستگی ایشان
- شأن وکیل دادگستری، مناقصه گری نیست
- مشوق ماهانه ۲ میلیون تومانی برای دانشآموز استثنایی بازمانده از تحصیل
رشد ۱۸ هزار واحدی شاخص بورس بعد از چندین روز سخت
شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با رشد ۱۸هزار واحدی مواجه شد.
به گزارش اقتصادآنلاین، در جریان دادوستدهای امروز یکشنبه بازار سرمایه، بیش از ۱۴ میلیارد و ۳۴۰ میلیون سهم و حق تقدم بهارزشی بالغ بر ۶ هزار و ۶۰۷ میلیارد تومان در بیش از ۲۴۱ هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت ۱۸ هزار و ۹۱۴ واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۴۷۵ هزار و ۲۲۰ واحد قرار گرفت.
بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی فولاد، نوری و وبملت شد، و نمادهای معاملاتی وپاسار، خودرو و شبهرن بیشترین اثرگذار مثبت را بر این نماگر از خود بهجای گذاشتند.

بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۱۱ میلیارد و ۷ میلیون ورقه بهارزش ۱۹ هزار و ۴۴۴ میلیارد تومان در ۱۲۳ هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۱۶ واحد افت کرد و در ارتفاع ۲۳ هزار و ۲۵۹ واحد قرار گرفت.
در این بازار هم امروز بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی سلمان، آریا و شرانل شد و در مقابل نمادهای معاملاتی آریان، فزر و خنور بیشترین اثر مثبت را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.