اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 17 June , 2025
امروز : سه شنبه, ۲۷ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 179837
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 03 می 2025 - 16:20 | 17 بازدید | ارسال توسط :

حملات جدید تل آویو به حماه و پرواز گسترده جنگنده ها بر فراز درعا

منابع سوری از حملات جدید هوایی رژیم صهیونیستی به حماه و پرواز گسترده جنگنده های اسرائیلی بر فراز درعا خبر دادند.

حملات جدید تل آویو به حماه و پرواز گسترده جنگنده ها بر فراز درعا

به گزارش خبرگزاری مهر، خبرنگار المیادین در سوریه از حملات جدید هوایی رژیم صهیونیستی به مقر تیپ ۴۷ در حماه سوریه خبر داد.

منابع سوری از پرواز گسترده جنگنده ها و پهپادهای آمریکایی بر فراز استان درعا در جنوب سوریه خبر دادند.

العربی نیز از عملیات هلی برن بالگرد اسرائیلی در السویداء در جنوب سوریه خبر داد.

از سوی دیگر ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه ای از استقرار نظامیان این رژیم در جنوب سوریه و آمادگی این نظامیان برای ممانعت از ورود گروههای مسلح به مناطق دروزی نشین خبر داد.

ارتش رژیم صهیونیستی از آمادگی ارتش این رژیم برای هر سناریویی خبر داد و به انتقال پنج دروزی سوری برای درمان در اراضی اشغالی اشاره و اعلام کرد که این افراد که در سوریه زخمی شده اند در بیمارستان صفد بستری هستند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

چهارده + دو =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.