امروز : چهارشنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۴
- قول جدید عارف به مردم درباره فضای مجازی
- درمان ناباروری موضوعی بینرشتهای و نیازمند پاسخهای فقهی بهروز است
- هشدار زرد بارش برف و باران در خوزستان صادر شد – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- علاء میرمحمدصادقی در تغییر نگاه به صاحبان سرمایه نقش چشمگیر داشت
- (تصویر) شکل و شمایل میدان توپخانه ۷۸ سال قبل
- پیام تسلیت پزشکیان در پی درگذشت استاد محمود حکیمی
- روایت شاهد عینی از شکنجههای وحشیانه منافقین
- استقرار اورژانس در میادین اصلی پایتخت
- استاندار تهران: اقلیم کردستان میتواند بارانداز کالاهای ایرانی باشد
حمایتهای چندجانبه ترامپ از جنایتهای رژیم صهیونیستی
دونالد ترامپ از زمان آغاز دوره دوم ریاستجمهوری حمایت از رژیم صهیونیستی را مبنای کار خود قرار داده است.

کارشناسان میگویند که صهیونیستها از بازگشت دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا بسیار خشنود هستند، زیرا میدانند که حمایت از رژیم صهیونیستی ادامه خواهد یافت.
جو بایدن، سلف ترامپ، از رژیم صهیونیستی در جنگ با غزه و همچنین حمله به لبنان حمایت کرد، اما رویکردهای نمایشی بایدن در زمینه محدود کردن ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی نیز باعث نارضایتی صهیونیستها شده بود.
حمایت در زمینه دیپلماتیک
اقدامها و انتصابهای دیپلماتیک ترامپ نشاندهنده حمایت بیدریغ او از رژیم صهیونیستی است.
ترامپ در سال ۲۰۱۷ با وجود برنامههای فلسطینیها برای اعلام قدس شرقی اشغالی بهعنوان پایتخت فلسطین، گفت که تمام قدس مرکز رژیم صهیونیستی است. او همچنین سفارت آمریکا را از تلآویو به قدس اشغالی منتقل کرد.
در دوران ترامپ، آمریکا تمام کمکهای مالی آژانس پناهندگان فلسطینی سازمان ملل (آنروا) را در سال ۲۰۱۸ قطع کرد.
حمایت از گسترش ارضی رژیم صهیونیستی
شهرکسازیهای رژیم صهیونیستی در سرزمینهای فلسطینی و سایر اقدامها برای گسترش قلمرو خود نیز بهشدت مورد حمایت ترامپ قرار گرفت.
ترامپ در سال ۲۰۱۹ سیاست چندین دههای آمریکا را معکوس کرد و ادعا کرد که بلندیهای جولان اشغالی متعلق به رژیم صهیونیستی است.
حمایت گسترده تسلیحاتی
مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا بهتازگی اعلام کرد که دولت آمریکا تحویل حدود ۴ میلیارد دلار کمک نظامی به رژیم اشغالگر رژیم صهیونیستی را تسریع خواهد کرد.
پیش از این، دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا دستور فوریه ۲۰۲۴ (بهمن/اسفند ۱۴۰۲) جو بایدن، رئیسجمهور سابق را لغو کرد. بایدن این دستورالعمل را در بحبوحه جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه صادر کرده بود، جایی که رژیم اشغالگر از تسلیحات ساخت و عرضهشده آمریکا برای ارتکاب جنایتهای جنگی و تسهیل نسلکشی مردم فلسطین استفاده کرده بود.
علاوه بر این، دونالد ترامپ همچنین محدودیتهای انتقال بمبهای کالیبر بزرگ را که رژیم صهیونیستی برای استفاده در بلوکهای مسکونی در نوار غزه و لبنان در ماههای گذشته استفاده میشد، حذف کرد.
یک مطالعه انجامشده در دانشگاه براون نشان داد که کمک نظامی آمریکا به رژیم صهیونیستی از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، دستکم ۱۷.۹ میلیارد دلار در سال افزایش یافته است.
واشنگتنپست در مارس ۲۰۲۴ (اسفند/فروردین) گزارش کرد که آمریکا بیش از ۱۰۰ فروش نظامی به رژیم صهیونیستی را از اکتبر (مهر/آبان ۱۴۰۲) تایید کرده است؛ این کمکها شامل هزاران مهمات هدایتشونده دقیق، بمبهای با قطر کوچک، بمبهای سنگرشکن، سلاحهای کوچک و سایر اشکال کمکهای کشنده است.
دولت آمریکا در اوایل ژانویه ۲۰۲۵ (دی ۱۴۰۳) کنگره این کشور را از فروش ۸ میلیارد دلاری تسلیحات به رژیم صهیونیستی مطلع کرد.
وزارت بهداشت غزه گزارش کرد که جنگ رژیم صهیونیستی در غزه به شهادت بیش از ۴۷ هزار فلسطینی و به احتمال زیاد تعداد بیشتری از افراد منجر شده است.
مقامهای صهیونیست تقریبا همه جمعیت غزه را به اجبار آواره کردهاند، از گرسنگی غیرنظامیان بهعنوان سلاح جنگی استفاده کردهاند، غیرنظامیان را بهطور عمدی از آب، برق، کمکهای پزشکی و سایر اشیاء لازم برای بقا محروم کردهاند و زیرساختهای اساسی غزه و بیشتر خانهها، مدارس، دانشگاهها و بیمارستانها را آسیب زده یا ویران کردهاند. این اقدامها به جنایتهای جنگی، جنایت علیه بشریت و اعمال نسلکشی توصیف میشود.
پافشاری بر اجرای طرح اخراج فلسطینیان از غزه
مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا که به اراضی اشغالی سفر کرده بود، در کنار بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی بر حمایت کامل واشنگتن از جنگ این رژیم علیه غزه تاکید کرده و مدعی شد که حماس باید از بین رفته و ریشهکن شود.
روبیو همچنین طرح دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا را درباره اخراج ساکنان غزه ستایش کرده و آن را بسیار جسورانه و بدون ابهام خواند؛ این درحالی است که طرح رئیسجمهور آمریکا برای بیرون راندن اجباری فلسطینیها از غزه با محکومیتهای گستردهای مواجه شده است.
در همین حال، نتانیاهو نیز که از اظهارات روبیو خشنود بود، گفت: ترامپ و من در همکاری و هماهنگی کامل داریم. ما یک استراتژی مشترک داریم و همیشه نمیتوانیم جزئیات این استراتژی را در عموم به اشتراک بگذاریم.
درحالی که دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا همچنان به کشورهای عربی فشار میآورد تا طرحی برای جابهجایی اجباری فلسطینیها از نوار غزه به کشورهایی مانند مصر و اردن اتخاذ کنند، واکنشهای گستردهای در رد کامل این طرح به دلیل پیامدهای آن و همچنین انکار حقوق فلسطینیان درپی داشته است.
مقامهای دولت آمریکا بارها مدعی شدهاند که قصد آمریکا از این طرح انتقال مردم غزه به مناطق امن است.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.