حماس:اسرائیل به هدفش درغزه نرسید؛از دست رفتن بازدارندگی رژیم صهیونیستی - حمایت آنلاین

حماس:اسرائیل به هدفش درغزه نرسید؛از دست رفتن بازدارندگی رژیم صهیونیستی - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Monday, 7 September , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 15 دسامبر 2025 - 0:13 | 90 بازدید | ارسال توسط :

حماس:اسرائیل به هدفش درغزه نرسید؛از دست رفتن بازدارندگی رژیم صهیونیستی

مسئول رسانه‌ای جنبش حماس در لبنان با اشاره به ناکامی رژیم صهیونیستی در جنگ غزه تأکید کرد: این رژیم با وجود برتری نظامی، بازدارندگی خود را از دست داده است.

حماس:اسرائیل به هدفش درغزه نرسید؛از دست رفتن بازدارندگی رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری مهر، «ولید کیلانی»، مسئول رسانه‌ای جنبش حماس در لبنان، به شبکه المسیره گفت: با وجود برتری نظامی دشمن صهیونیستی، این رژیم دچار سردرگمی شده و بازدارندگی خود را از دست داده است.

وی افزود: دشمن صهیونیستی طی دو سال تجاوز به نوار غزه، به هیچ‌یک از اهداف اعلامی خود دست نیافته است.

کیلانی تصریح کرد: دشمنی که مدعی داشتن «ارتشی شکست‌ناپذیر» بود، در هفتم اکتبر شاهد بودیم که ارتشش چگونه شکست خورد و سامانه امنیتی آن فرو ریخت.

مسئول رسانه‌ای حماس در لبنان تأکید کرد: بر میانجی‌ها و طرف‌های ضامن توافق لازم است رژیم صهیونیستی را به اجرای تعهدات خود در مرحله نخست توافق ملزم کنند؛ همان‌گونه که مقاومت به تعهداتش پایبند بوده است.

وی در ادامه گفت: سلاح مقاومت به تداوم اشغالگری گره خورده است و هر پیشنهادی که در این باره یا موضوعات دیگر به ما ارائه شود، با در نظر گرفتن منافع ملت فلسطین بررسی خواهد شد.

کیلانی افزود: از اولویت‌های جنبش حماس در سی و هشتمین سالگرد تأسیس خود، جلوگیری از آوارگی مردم فلسطین، بازسازی نوار غزه و تلاش برای سامان‌دهی وضعیت داخلی فلسطینیان است.

این عضو بلندپایه جنبش حماس گفت که حتی یک رهبر و فرمانده از این جنبش وجود ندارد که با تصمیم آغاز عملیات طوفان الاقصی مخالفت بوده باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

3 × 1 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.