اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 10 June , 2025
امروز : سه شنبه, ۲۰ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 142448
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 01 مارس 2025 - 22:28 | 28 بازدید | ارسال توسط :

تلاش ناموفق اوکراین برای حمله به ایستگاه کمپرسور «جریان ترک»

وزارت دفاع روسیه امروز در بیانیه ای از تلاش ناموفق اوکراین برای حمله به ایستگاه کمپرسور خط لوله «جریان ترک» خبر داد.

تلاش ناموفق اوکراین برای حمله به ایستگاه کمپرسور «جریان ترک»

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ریانووستی، وزارت دفاع روسیه امروز شنبه با انتشار بیانیه ای از تلاش ناموفق رژیم کی یف برای حمله به ایستگاه کمپرسور خط لوله «جریان ترک» خبر داد.

در بیانیه صادره از سوی وزارت دفاع روسیه در این خصوص آمده است: رژیم کی‌یف روز جمعه هم‌زمان با سفر زلنسکی به آمریکا، تلاش کرد ایستگاه کمپرسور خط لوله گازی «جریان ترک» در منطقه کوبان را هدف قرار دهد.

وزارت دفاع روسیه در این خصوص اضافه کرد: این حمله با استفاده از ۳ پهپاد انجام شد که همه پهپادها سرنگون شدند. ایستگاه کمپرسور پس از تلاش کی‌یف برای حمله پهپادی، به فعالیت عادی خود ادامه می‌دهد. هدف حمله کی‌یف به ایستگاه کمپرسور در کوبان، متوقف کردن صادرات گاز به کشورهای اروپایی بود.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

یک × پنج =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.