بقایی: «غزه» دشوارترین آزمون در ۸۰ سالگی سازمان ملل است - حمایت آنلاین

بقایی: «غزه» دشوارترین آزمون در ۸۰ سالگی سازمان ملل است - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 8 October , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » حقوق بین الملل تاریخ انتشار : 22 سپتامبر 2025 - 19:23 | 233 بازدید | ارسال توسط :

بقایی: «غزه» دشوارترین آزمون در ۸۰ سالگی سازمان ملل است

سخنگوی وزارت خارجه گفت: نسل‌کشی ادامه‌دار در غزه، سخت‌ترین آزمون برای سلامت نهادی و اعتبار هنجاری سازمان ملل محسوب می‌شود.

بقایی: «غزه» دشوارترین آزمون در ۸۰ سالگی سازمان ملل است

به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه در پیامی در شبکه ایکس نوشت: ما برای حضور در اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک آمده‌ایم. پیام نشست امسال «با هم، [برای دنیایی] بهتر: بیش از ۸۰ سال برای صلح، توسعه و حقوق بشر»، یک نقطه عطف در زمانه‌ای خطیر است.

وی ادامه داد: این نشست در حالی در هشتادمین سالگرد تأسیس سازمان ملل متحد برگزار می‌شود که اصول و اهداف بنیادین ملل متحد در معرض تهدیدهای بی‌سابقه از ناحیه یک‌جانبه‌گرایی ستیزه‌جویانه، زورگویی، بی‌اعتنایی به حقوق بین‌الملل، و مصونیت در مقیاس کلان برای شدیدترین نقض‌های حقوق بشر و حقوق بشردوستانه قرار دارد.

سخنگوی وزارت خارجه گفت: نسل‌کشی ادامه‌دار در غزه، سخت‌ترین آزمون برای سلامت نهادی و اعتبار هنجاری سازمان ملل محسوب می‌شود. اگر قرار است سازمان مللی کارآمد و مفید داشته باشیم، اعضای آن باید فوراً با عزمی راسخ برای توقف این وحشیگری و محاکمه و مجازات جنایتکاران اقدام کنند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

1 × 2 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.