امروز : سه شنبه, ۱۷ تیر , ۱۴۰۴
- نقش هنرمندان در انقلاب؛ ترویج تصاویر امام و شهدا
- خوابگاههای دانشجویی دانشگاه علامه از ۲۵ اسفند تعطیل می شوند
- مرکز تماس پاسخگویی به متقاضیان خدمات حوزه دانشجویی راه اندازی شد
- طرح «قاضی مدرسه» با حضور قضات در مدارس متوسطه استان زنجان در حال برگزاری است
- حکم دیوان لاهه چه تبعات سیاسی-حقوقی برای «نتانیاهو» و رژیم دارد؟
- حضور نمایندگان ۲۶ کشور در مرحله نهایی مسابقات بینالمللی قرآن
- گامی نوین به سوی امنیت و ارائه خدمات مردممحور در پلیس – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- برای «دستفروشی» هم باید مجوز بگیرید
- ۱۲ مؤلفه راهبردی شکست صهیونیستها در عملیات «طوفانالأقصی» کدامند؟
انتقاد کارشناسان حقوق بشر از تدابیر امنیتی فرانسه برای المپیک ۲۰۲۴
کارشناسان حقوق بشر تشریح کردند که چگونه برخی از اقدامهای امنیتی فرانسه در جریان المپیک ۲۰۲۴ پاریس غیرضروری و تبعیضآمیز بود.

کارشناسان حقوق بشر در گزارشی که بهتازگی منتشر شده از تدابیر امنیتی اعمالشده در بازیهای المپیک ۲۰۲۴ پاریس انتقاد کردند و برخی اقدامهای اتخاذشده فرانسه را غیرضروری یا نامتناسب توصیف کردند.
۳ کارشناس که سازمان ملل آنها را مامور کرده بود، اظهار کردند که مقامهای فرانسوی برخی اقدامهای امنیتی بیش از حد، غیرضروری و تبعیضآمیز یا حتی غیر قانونی را اتخاذ کرده بودند.
در این گزارش تاکید شده که دولتها موظف هستند با رعایت قوانین حقوق بشری، اقدامهای قاطعی را برای جلوگیری از تهدیدهای جانی ناشی از تروریسم انجام دهند.
این گزارش میگوید: براساس قوانین بینالمللی، دولتها باید برای جلوگیری از تهدیدهای جانی ناشی از تروریسم با جدیت عمل کنند، اما همیشه باید قوانین حقوق بشر را رعایت کنند. در بسیاری از موارد، تدابیر امنیتی به شیوهای بیرویه یا بیش از حد بهکار گرفته شدند، که برای مقابله با خطرهای خاص و مبتنی بر شواهد ناشی از افراد خاص ضروری یا متناسب نبود.
کارشناسان اشاره کردند که تدابیر شامل استفاده از هواپیماهای بدونسرنشین و استفاده از ابزارهای ویدیویی الگوریتمی با هوش مصنوعی عمیق بود؛ آنها اضافه کردند که این تدابیر الگوهایی از پلیس تبعیضآمیز، هدف قرار دادن افراد یا گروهها بهدلیل دیدگاههای سیاسی، وابستگی مذهبی یا پیشینه قومی را ارائه میکردند.
بهگفته نویسندگان این گزارش، برخی از اقدامهای خودسرانه دولت فرانسه با آزادی بیان، تجمع و تشکل، و همچنین حقوق حریم خصوصی، شهرت و آزادی و مشارکت در زندگی فرهنگی در تضاد بودند.
برخی از اقدامهای امنیتی پاریس با هدف جلوگیری از اعتراضهایی که میتوانست المپیک را مختل کند، اجرا شد و برخی از آنها حتی قوانین فرانسه را نقض کردند.
بن سائول، کارشناس حقوق دانشگاه سیدنی و گزارشگر ویژه سازمان ملل درمورد حقوق بشر و آزادیهای اساسی در مبارزه با تروریسم، همراه با جینا رومرو، گزارشگر ویژه کلمبیا درمورد حق آزادی اجتماعها و تجمعهای مسالمتآمیز و الکساندرا زانتاکی، کارشناس حقوق دانشگاه برونل و گزارشگر ویژه حقوق فرهنگی سازمان ملل این گزارش را امضا کردند.
آنها از پاریس خواستند بررسی مستقل و بیطرفانه اقدامهای امنیتی مورد استفاده در بازیهای المپیک را انجام دهد.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.