امروز : سه شنبه, ۱۷ تیر , ۱۴۰۴
- مجلس به موضوع “مهریه” ورود کرده است
- «خانه گفتگوی آزاد» دانشگاه تربیت مدرس محلی برای تضارب آرا
- زور تراکتور به التعاون نرسید؛ پایان تلخ برای فوتبال باشگاهی ایران
- دیدار مردمی رئیس دیوان عالی کشور برگزار شد/ بررسی ۱۵ فقره پرونده حقوقی، کیفری و خانواده
- بازی مرگبار پسر ۱۲ساله با تفنگ ساچمهای در شهریار
- ارسال گزارش کمیته بررسی ناآرامیهای سال ۱۴۰۱ به رییس جمهور – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- اعتراف به قتل یک جوان با ضربات مشت در مولوی
- ضریب مناطق جنگی بازنشستگان زیر ذره بین مجلس می رود
- بازداشت ۵ شرور در تهرانسر
آمار عجیب اجساد مجهولالهویه در تهران؛ ۹۴۲ جسد در سال ۱۴۰۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : گزارشی از آمار اجساد مجهولالهویه در کشور را در ادامه میخوانید. به گزارش اعتماد، در بخشهایی از این گزارش آمده است: معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی درباره آمار اجساد مجهولالهویه در تهران میگوید: «بیشترین اجسادی که در سطح کشور کشف میشود مربوط به تهران است. در سال […]

گزارشی از آمار اجساد مجهولالهویه در کشور را در ادامه میخوانید.
به گزارش اعتماد، در بخشهایی از این گزارش آمده است:
معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی درباره آمار اجساد مجهولالهویه در تهران میگوید: «بیشترین اجسادی که در سطح کشور کشف میشود مربوط به تهران است. در سال ۱۴۰۲، ۹۴۲ فقره جسد مجهولالهویه اعلام شد که از این تعداد ۸۳ جسد تابعیت افغانی، یک جسد تابعیت بنگلادشی و یک جسد نیز تابعیت پاکستانی داشت، اما بقیه ایرانی بودند. ۶۴ درصد این اجساد مردان و ۳۶ درصد از آنها زنان بودند. حدود ۴۰ درصد از اجساد مجهولالهویه زیر ۴۵ سال داشتند.»
نثاری با عدم انتشار آمار اجساد مجهولالهویه در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ اینگونه میگوید: «آمار اجساد مجهولالهویه در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ نیز مانند سال ۱۴۰۲ در هر سال حدود ۱۰۰۰ جسد بود، اما بالاترین آمار اجساد مجهولالهویه با بیش از ۱۰۰۰ جسد مربوط به دوران کرونا، یعنی سال ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ میشد که آمار این اجساد در هر سال به بیش از ۱۳۰۰ جسد رسیده بود. همچنین طی سالهای ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۹، ۵۰ درصد اجساد مجهولالهویه متعلق به شهرستانهای مختلف بود؛ پروندههای اجساد در شهرستانهای مختلف ثبت شده بود، ولی هویتشان در تهران شناسایی میشد.»
معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران همچنین میگوید: «عدم شناسایی اجساد دلایل مختلفی دارد؛ تقریبا ۳۰ الی ۳۵ درصد کل اجساد مجهولالهویه در سامانه ثبت احوال فاقد هرگونه نشان و آثاری بودند. ۱۵ درصد اجساد مجهولالهویه از سوی خانواده، مفقودیشان اعلام نمیشود. ۱۰ درصد این اجساد نیز فاقد هرگونه بستگانی بودند. ۴۰ درصد اجساد مجهولالهویه نیز خانوادهها به خاطر فقر یا اختلافات خانوادگی از گرفتن جسد خودداری میکنند.»
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.