اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 10 June , 2025
امروز : سه شنبه, ۲۰ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 94910
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 07 دسامبر 2024 - 13:34 | 27 بازدید | ارسال توسط :

اجرای طرح «قاضی در مدرسه» در برخی مدارس رشت

رشت- مدیرکل آموزش و پرورش گیلان از اجرای طرح «قاضی در مدرسه» در ۵ مدرسه شهر رشت با هدف آشنایی دانش آموزان با مصادیق مجرمانه و ارتقای سواد حقوقی با همکاری کارشناسان دادگستری خبر داد.

اجرای طرح «قاضی در مدرسه» در برخی مدارس رشت

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین رمضانی اظهار کرد: طرح «قاضی در مدرسه» در ۵ مدرسه شهر رشت با هدف آشنایی دانش آموزان با مصادیق مجرمانه و ارتقای سواد حقوقی با همکاری کارشناسان دادگستری استان اجرا شد.

وی افزود: در این طرح که در ۵ مدرسه متوسطه اول ناحیه ۲ رشت برگزار می‌شود، قضات دادگستری بر اساس محتوای آموزشی، دانش آموزان را با مفاهیم حقوقی، قانون و مصادیق مجرمانه آشنا کردند.

رمضانی ادامه داد: شناخت دانش آموزان از قانون به آن‌ها کمک می‌کند تا در ساخت جامعه‌ای سالم و ارتقا کیفیت زندگی اجتماعی مشارکت کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با تاکید بر هویت بخشی و تکریم نوجوانان و جوانان در جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی، گفت: در کنار آموزش ارزش‌های دینی و اخلاقی، بالا بردن اعتماد به نفس، هویت‌بخشی، آشنایی با فرهنگ و قوانین حاکم بر کشور، راهکار مؤثری در اجرای طرح «قاضی در مدرسه» است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

7 + 14 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.