فعالیت بدنی مستمر، کلید پیشگیری از بیماری‌های قلبی - حمایت آنلاین

فعالیت بدنی مستمر، کلید پیشگیری از بیماری‌های قلبی - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Monday, 21 July , 2025
امروز : دوشنبه, ۳۰ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 91684
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 02 دسامبر 2024 - 1:34 | 34 بازدید | ارسال توسط :

فعالیت بدنی مستمر، کلید پیشگیری از بیماری‌های قلبی

همدان _متخصص قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: پرهیز از رژیم‌های غذایی ناسالم، عدم مصرف نوشیدنی‌های گازدار و الکلی، و حفظ فعالیت بدنی روزانه از عوامل کلیدی پیشگیری از سکته قلبی هستند.

فعالیت بدنی مستمر، کلید پیشگیری از بیماری‌های قلبی

به گزارش خبرنگار مهر، نکیسا خوانساری بعد از ظهر روز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: درد قفسه سینه مهم‌ترین علامت سکته قلبی است، اما هر دردی در ناحیه قفسه سینه نشان‌دهنده سکته قلبی نیست و می‌تواند به‌عنوان زنگ خطر در نظر گرفته شود.

وی با بیان اینکه دردهای ناشی از سکته قلبی معمولاً هنگام فعالیت بدنی مانند راه‌رفتن یا بالارفتن از پله رخ می‌دهند و ممکن است به فک، شانه‌ها، دست‌ها یا نواحی شکم انتشار پیدا کنند، ابراز کرد: همچنین درد همراه با تعریق سرد از نشانه‌های جدی محسوب می‌شود و نیاز به بررسی فوری دارد.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: کمبود فعالیت بدنی، رژیم غذایی نامناسب، و فشارهای روانی و عاطفی از جمله مهم‌ترین عوامل خطر هستند.

خوانساری بیان کرد: مصرف سیگار و قلیان، چاقی، دیابت، فشارخون بالا و سابقه خانوادگی بیماری‌های قلبی نیز به طور قابل‌توجهی خطر سکته قلبی را افزایش می‌دهند.

وی توصیه کرد: افراد با رعایت رژیم غذایی سالم شامل مصرف میوه، سبزیجات، فیبر و روغن‌های سالم، کنترل قند و فشارخون، انجام حداقل ۳۰ دقیقه ورزش روزانه، و پرهیز از مصرف دخانیات می‌توانند سلامت قلب و عروق خود را ارتقا دهند.

متخصص قلب و عروق و عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان همچنین کاهش استرس و غربالگری‌های منظم برای افراد در معرض خطر، به‌ویژه مردان بالای ۴۵ سال و زنان بالای ۵۵ سال را ضروری دانست.

خوانساری به روش‌های تشخیصی مانند نوار قلب، اکوکاردیوگرافی، و استرس کاردیوگرافی اشاره کرد و خاطرنشان کرد: با آنژیوگرافی، درمان دارویی یا جراحی می‌توان از پیشرفت بیماری جلوگیری کرد.

وی توصیه کرد: افراد دارای سابقه درد قفسه سینه یا بیماری قلبی خانوادگی از سن ۴۰ سال به بالا به غربالگری قلب اقدام کنند.

متخصص قلب و عروق و عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان تأکید کرد: پرهیز از رژیم‌های غذایی ناسالم، عدم مصرف نوشیدنی‌های گازدار و الکلی، و حفظ فعالیت بدنی روزانه از عوامل کلیدی پیشگیری از سکته قلبی هستند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

11 − 8 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.