توضیحات پلیس درباره چالش اینستاگرامی «دخترزیبا» - حمایت آنلاین

توضیحات پلیس درباره چالش اینستاگرامی «دخترزیبا» - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Saturday, 26 July , 2025
امروز : شنبه, ۴ مرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 8397
  پرینت خانه » جامعه تاریخ انتشار : 29 ژانویه 2024 - 6:58 | 36 بازدید | ارسال توسط :

توضیحات پلیس درباره چالش اینستاگرامی «دخترزیبا»

سرهنگ داود معظمی گودرزی  در این‌باره گفـت: چندی پیش تعدادی از شهروندان به پلیس فتا مراجعه و اعلام کردند که فرد یا افرادی ناشناسی آنان را به انتشار تصاویر خصوصی‌شان در فضای مجازی تهدید کرده‌اند و این موضوع زندگی شخصی و خانوادگی آنها را به شدت تحت تاثیر قرار داده است. وی با بیان اینکه تمامی […]

توضیحات پلیس درباره چالش اینستاگرامی «دخترزیبا»

سرهنگ داود معظمی گودرزی  در این‌باره گفـت: چندی پیش تعدادی از شهروندان به پلیس فتا مراجعه و اعلام کردند که فرد یا افرادی ناشناسی آنان را به انتشار تصاویر خصوصی‌شان در فضای مجازی تهدید کرده‌اند و این موضوع زندگی شخصی و خانوادگی آنها را به شدت تحت تاثیر قرار داده است.

وی با بیان اینکه تمامی این شکات زن بودند، گفت: شکات در ادامه اظهارات خود به ماموران پلیس فتا گفتند که در یک چالش زیبایی در اینستاگرام ثبت نام کرده و پس از گفت‌وگوی دوستانه با ادمین صفحه که فردی خوش صحبت بود و اعلام کدهای مختلف برای تکمیل ثبت‌نام، گرداننده آن صفحه به تمام تصاویر داخل تلفن آنها دسترسی پیدا کرده و آنها را تهدید کرده که اگر مبلغ مورد نظرش را برای آنان واریز نکنند تصاویر ارسالی آنها را در صفحات مستهجن منتشر خواهد کرد.

رئیس پلیس فتای پایتخت با اشاره به اقدامات پلیس برای شناسایی و دستگیری این افراد گفت: ماموران پلیس فتا با تحقیقات فنی و اقدامات گسترده سایبری در فضای مجازی هویت متهمین را شناسایی کردند. در ادامه هماهنگی با مقام قضایی انجام شد و این افراد پس از تشریفات قضایی در یکی از مناطق جنوبی تهران بزرگ دستگیر و به همراه ادله دیجیتال به پلیس فتا منتقل شدند. خوشبختانه با اقدام به موقع و هوشمندانه پلیس تصاویر هیچکدام از شکات در فضای مجازی پخش نشد.

معظمی گودرزی با تاکید به اینکه به هیچ عنوان نباید در فضای مجازی به افراد ناشناس و غریبه اعتماد کرد و اطلاعات و تصاویر شخصی و خصوصی خود را در اختیار آنان قرار داد، گفت: متهمان پس از حضور در پلیس فتا گفتند با ترفند برگزاری چالش دختران زیبا اعتماد دختران نوجوان را به دست آورده و کد ورود به صفحات شبکه‌های اجتماعی آنها را  دریافت کرده‌اند و پس از آن با دسترسی غیرمجاز به تصاویر و پیام‌های خصوصی قربانیان پرونده ، از آنان با تهدید به انتشار تصاویر خصوصی و خانوادگی اخاذی کرده‌اند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با اشاره به اینکه این متهمین با تهدید شکات بیش از چهار میلیارد ریال اخاذی کرده‌ بودند، گفت:‌برای این افراد پرونده‌ای تشکیل شد و متهمان برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند. همچنین تحقیقات تکمیلی نیز در این خصوص ادامه دارد.

وی با بیان اینکه سوءاستفاده از محتوای خصوصی در شبکه‌های اجتماعی یکی از شایع‌ترین جرائم حوزه فضای مجازی است، گفت: برابر ماده ۱۷ قانون جرائم رایانه‌ای هرکس به وسیله سیستم‌های رایانه‌ای و مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد به ‌نحوی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، مرتکب جرم شده و قانون‌گذار برای آن مجازات تعیین کرده است.

۴۷۴۷



منبع

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

2 × 5 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.