امروز : سه شنبه, ۶ خرداد , ۱۴۰۴
- آیین نامه اجرایی بند (ب) ماده (۳۶) قانون تأمین مالی تولید و زیرساختها
- ۶۲ کشته و ۱۳۱۷ مصدوم در تصادفات هفته دوم اردیبهشت در کشور
- بازداشت کودکان فلسطینی؛ نمایی دیگر از جنایتهای رژیم صهیونیستی
- هشدار نماینده عراقی درباره تحرکات نگرانکننده ترکیه در عراق
- خبر مهم سورن برای بازار / پاییز، فصل داغ این محصول ایران خودرو شد
- فاطمیه دوم در گیلان هیئت کجا برویم؟
- کاهش پروندههای مسن در دستور کار شعب دادگستری استان قرار گیرد
- بمباران هولناک خانهای در غزه و شهادت ۳ نفر+فیلم
- کشف جسد یک مرد ۲۰ روز پس از جنایت
استفاده از ترکیبات گوگردی در تولید قند و نبات
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عبدالعظیم بهفر اظهار کرد: سدیم هیدروسولفیت با نام تجاری بلانکیت یک ترکیب گوگردی است که در صنعت تولید غذا به عنوان دودی کردن محصول، افزایش طول عمر (نگهدارنده) و رنگزدایی استفاده میشود. وی افزود: در کارگاههای تولیدی نبات به منظور ایجاد رنگ سفید محصول و همچنین ظاهر بهتر آن از بلانکیت استفاده میشود. بهفر ادامه داد: نتایج […]

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عبدالعظیم بهفر اظهار کرد: سدیم هیدروسولفیت با نام تجاری بلانکیت یک ترکیب گوگردی است که در صنعت تولید غذا به عنوان دودی کردن محصول، افزایش طول عمر (نگهدارنده) و رنگزدایی استفاده میشود.
وی افزود: در کارگاههای تولیدی نبات به منظور ایجاد رنگ سفید محصول و همچنین ظاهر بهتر آن از بلانکیت استفاده میشود.
بهفر ادامه داد: نتایج مطالعاتی که به منظور بررسی مقادیر باقی مانده بلانکیت در قند، شکر و نباتهای تولیدی کارگاهها انجام شد؛ نشان داده است که در هیچکدام از بلانکیتهای استفاده شده به عنوان افزودنی در فرآوری تولید نبات و قند و شکر و نمونههای گرفته شده، غلظت بلانکیت بیشتر از حد تعیین که در قند و نبات 10 میلی گرم بر کیلوگرم و شکر 15 میلیگرم بر کیلوگرم است، نبود.
وی بیان کرد: بیشترین و کمترین مقدار بلانکیت به ترتیب 9/338 و 1/53 میلیگرم بر کیلوگرم بود.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: نتیجه بیانگر میزان کم بلانکیت موجود در قند، شکر و نبات بوده است که دلیل آن نیز به ارائه آموزش و نظارتهای مکرر ارزیابی شد، پس قاطعانه اعلام میشود میزان بلانکیت در نمونهها کمتر از حد مجازی بود که شایعات به آن دامن میزنند.
بهفر افزود: امروزه به دلیل دسترسی آسان به ابزار، شاهد تولید محتواهای بیشمار در مقولههای مختلف از جمله مباحث مرتبط با حوزه سلامت و غذا هستیم که طبیعتاً مطالب مورد بحث به لحاظ علمی، فنی و تخصصی مورد تأیید نیستند.
وی گفت: منطقی و آسانترین راه پیگیری مطالب، از حوزههای تخصصی است لذا به عنوان یک پیشنهاد مهم تاکید میشود به هیچ وجه فضای مجازی پیوست انتخاب و تصمیمگیری قرار نگیرد.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.