امروز : پنج شنبه, ۱ خرداد , ۱۴۰۴
- مشرق نیوز – اینفوگرافیک/ ۱۴ فایده پیادهروی
- ترامپ از ایران چه میخواهد؟ / افرادی، چون پزشکیان و لاریجانی میتوانند به توافق کمک کنند
- چرا هرگز نباید دوش آب گرم طولانی گرفت؟
- عکس | این گوشی از طلاست
- عضو شورای سیاسی انصارالله: جهنم به آمریکا خواهد رسید
- رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان از حوزه قضایی میرجاوه بازدید کرد
- مرد خشمگین با ورود به خانه همسر سابق خود، پسر13ساله اش را کشت و سپس خودکشی کرد/ او شوهر جدید همسرسابقش را نیز مجروح کرد
- ارسال ۱۲هزار تن اقلام زیستی برای کمک به لبنان و غزه
- هشدار نارنجی هواشناسی؛ بارش برف و کولاک در این نقاط
۷۳۵ نفر از زندانیان استان از پابند الکترونیک بهرهمند هستند
رئیس کل دادگستری خوزستان با تاکید بر تغییر رویکرد زندانبانی، گفت: در حال حاضر ۷۳۵ نفر از زندانیان استان تحت مراقبت و با استفاده از پابند الکترونیکی، بیرون از زندان هستند. خبرگزاری میزان– علی دهقانی در اولین جلسه کارگروه نظارت، پیگیری و تعیین تکلیف پروندههای دارای بازداشتی و کارگروه اجرای برنامههای سند تحول و تعالی […]

رئیس کل دادگستری خوزستان با تاکید بر تغییر رویکرد زندانبانی، گفت: در حال حاضر ۷۳۵ نفر از زندانیان استان تحت مراقبت و با استفاده از پابند الکترونیکی، بیرون از زندان هستند.
خبرگزاری میزان– علی دهقانی در اولین جلسه کارگروه نظارت، پیگیری و تعیین تکلیف پروندههای دارای بازداشتی و کارگروه اجرای برنامههای سند تحول و تعالی درمورد استفاده هدفمند از نهادهای ارفاقی، اظهار کرد: کاهش جمعیت کیفری از اهداف متعالی قوه قضاییه است و راهکارهایی در این خصوص تدوین شده که نیاز به توسعه و ترویج دارد.
وی تصریح کرد: از آغاز کار مرکز مراقبت الکترونیکی استان، ۲ هزارو ۵۰۰ نفر از مددجویان از این امکان بهرهمند و هماکنون ۷۳۵ نفر از این نهاد ارفاقی برخوردار هستند.
دهقانی ادامه داد: نظارت مدیران قضایی بر قضات باید همراه با آموزش و توجیه باشد.
وی با تاکید بر حفظ وحدت رویه با در نظر گرفتن شرایط متهمان و متناسب بودن جرم با استفاده از پابند الکترونیکی، گفت: هدف از اعمال جایگزین حبس، پرهیز از ورود مرتکبین جرایم غیرخشن به زندان و تنبه آنان با روشهای غیرکیفری است.
رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: طرح پایش و غربالگری زندانیان استان از شهریور آغاز و با بررسی پرونده همه مددجویان زندانها اعم از محکومین و متهمین، درخواست عفو و تخفیف مجازات آنان و نیز استفاده از نهادهای ارفاقی، مورد رسیدگی قرار میگیرد.
دهقانی افزود: با استقرار شعب شورای حل اختلاف در زندانها شاهد افزایش آمار صلح و سازش بهویژه در جرایم مشمول قصاص و پرداخت دیه و بدهی هستیم.
وی تاکید کرد: در بدو ورود زندانی شورای حل اختلاف مستقر در زندان و همکاری قاضی ناظر در زندان و نیز مددکاران در جهت سازش و مصالحه، اهتمام جدی داشته باشند.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.