امروز : سه شنبه, ۳۱ تیر , ۱۴۰۴
- سازش در سه پرونده میلیارد ریالی در خراسان جنوبی
- تکذیب تغییر موضع سازمان در زمینه حقوق ورودی خودروهای وارداتی
- ۱۵ نفر در تصادف جادهای در کامرون کشته شدند – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- تکذیب حمله به پالایشگاه تهران
- پوشش خاص حدادعادل در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی+ عکس
- «حداقل حقوق» کارکنان دولت در سال ۱۴۰۳
- دستگیری متهمین پرونده مسمومیت الکلی در مازندران
- احیای واحدهای راکد اولویت کاری کرمانشاه است
- اشتغالزایی ۲ هزار نفری کارخانه تولید خودروهای هیبریدی در مارگون
فرآیند تشکیل پرونده پذیرفتهشدگان آزمون وکالت از دوم تیر آغاز میشود
رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه از آغاز فرایند تشکیل پرونده پذیرفته شدگان آزمون وکالت سال ۱۴۰۲ از دوم تیرماه خبر داد. خبرگزاری میزان– حسن عبدلیانپور، رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه از قبولی ۱۰ هزار و ۸۴۱ نفر در آزمون وکالت سال ۱۴۰۲ این مرکز خبر داد و گفت: ۴ هزار و ۳۰۰ نفر از پذیرفته […]

رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه از آغاز فرایند تشکیل پرونده پذیرفته شدگان آزمون وکالت سال ۱۴۰۲ از دوم تیرماه خبر داد.
خبرگزاری میزان– حسن عبدلیانپور، رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه از قبولی ۱۰ هزار و ۸۴۱ نفر در آزمون وکالت سال ۱۴۰۲ این مرکز خبر داد و گفت: ۴ هزار و ۳۰۰ نفر از پذیرفته شدگان بانوان و ۶ هزار و ۵۴۱ نفر آقایان هستند.
وی افزود: پذیرفتهشدگان این آزمون باید از دوم تیر برای اقدامات بعدی از جمله تشکیل پرونده به سایت مرکز وکلای قوه قضاییه مراجعه کنند. پذیرفتهشدگان پس از تشکیل پرونده برای طی سایر مراحل پذیرش دعوت میشوند.
آزمون وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه اسفند ماه سال ۱۴۰۲ برگزار و نتایج آن ۲۶ خرداد در سایت سازمان سنجش اعلام شد. نتایج این آزمون براساس قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار بدون ظرفیت و با لحاظ تراز نمرات اعلام شده است. پیش از تصویب قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، آزمونهای وکالت کانون وکلای دادگستری و مرکز وکلای قوه قضاییه با در نظرگرفتن ظرفیت برای تعداد قبولیها برگزار میشد.
این محدودیت در پذیرش وکیل مشکلات زیادی برای فارغ التحصیلان حقوق ایجاد کرده بود. همچنین تعداد پایین سرانه وکیل در ایران باعث افزایش قیمت خدمات حقوقی و در نتیجه کاهش دسترسی مردم به این خدمات شده بود. در نتیجه به منظور رفع انحصار از حرفه وکالت و افزایش دسترسی مردم به خدمات حقوقی، مجلس شورای اسلامی در سال ۱۴۰۰ با تصویب قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، تعیین ظرفیت برای قبولی در این آزمون را از بین برد و طبق این قانون هر کس که تراز علمی لازم را به دست بیاورد، به عنوان پذیرفته شده آزمون وکالت شناخته میشود. با اجرای این قانون فقط در دو سال گذشته دسترسی مردم به وکلا حداقل ۲۵ درصد افزایش پیدا کرده است.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.