» قضائی » مشکل اشتغال در شهرستان لنده پیگیری می‌شود
قضائی

مشکل اشتغال در شهرستان لنده پیگیری می‌شود

اردیبهشت 28, 1403 0

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: قوه قضاییه با استفاده از ظرفیت خود و همچنین ظرفیت‌های قوه مجریه نسبت به پیگیری مشکل بیکاری در شهرستان لنده استان کهگیلویه و بویراحمد اقدام و موضوع را با جدیت دنبال می‌کند.

خبرگزاری میزان– در جریان سفر‌های استانی حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای ریاست قوه قضاییه، رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور صبح امروز سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت ماه در قالب تیمی از مسئولان عالی قضایی به استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کرد.

عباس مسجدی رئیس سازمان پزشکی قانونی در جریان این سفر پس از حضور در شهرستان لنده و تجدید میثاق با شهدای این شهرستان، با فرماندار لنده دیدار و در ارتباط با مشکلات و معضلات مردم لنده گفت‌وگو کرد.

وی در این دیدار در رابطه با مشکل اشتغال و بیکاری مردم که به عنوان یکی از مهم‌ترین معضلات شهرستان لنده مطرح شد، گفت: با توجه به ظرفیت‌ها و منابع طبیعی موجود در این شهرستان، پیشنهاد می‌شود طرح‌های اقتصادی منسجم و قابل اجرا از سوی مسئولین شهرستان تدوین و ارائه شود، چرا که آمادگی لازم در مجموعه دستگاه قضایی برای بررسی چنین طرح‌هایی و نیز کمک به رفع این مشکل و پیگیری آن از طریق قوه مجریه وجود دارد.

مسجدی تصریح کرد: قوه قضاییه با استفاده از ظرفیت خود و همچنین ظرفیت‌های قوه مجریه نسبت به پیگیری مشکل بیکاری در این شهرستان اقدام و موضوع را با جدیت دنبال می‌کند.

در این دیدار جلال دانش فرماندار شهرستان لنده نیز ضمن ارائه توضیحاتی درباره وضعیت، امکانات، جمعیت و موقعیت جغرافیایی شهرستان لنده به برخی مشکلات مردم آن از جمله مشکل اشتغال اشاره کرد و گفت: یکی از منابع مهم این شهرستان معدن فسفات قیام است که متاسفانه به دلیل برخی موانع از جمله صعب العبور بودن مسیر، تا کنون به بهره‌برداری نرسیده است، در صورتی که با بهره‌برداری از آن می‌توان برای تعداد قابل توجهی از مردم شهرستان ایجاد اشتغال کرد.

وی اظهار کرد: برای ایجاد جاده و مسیر دسترسی مناسب، رایزنی بسیاری صورت گرفته، اما هنوز به نتیجه نرسیده است و متأسفانه به دلیل حجم پروژه و اعتبارات محدود مسکوت مانده است.

به گفته فرماندار لنده، در حال حاضر عمده کار مردم  این شهر کشاورزی، دامپروری، صنایع‌دستی و برخی جاذبه‌های گردشگری است و در صورتی که وام‌های اشتغال به شکل تجمیع شده به مردم پرداخت شود می‌تواند تا حدودی به رفع مشکل اشتغال در شهرستان و توسعه مشاغل و کارگاه‌های خانگی کمک کند.

انتهای پیام/



منبع

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×