واکنش سازمان غذا و دارو به فروش سهمیه شیرخشک نوزادان - حمایت آنلاین

واکنش سازمان غذا و دارو به فروش سهمیه شیرخشک نوزادان - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Sunday, 27 September , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » پزشکی، سلامت و زیبایی تاریخ انتشار : 26 سپتامبر 2026 - 9:05 | 49 بازدید | ارسال توسط :

واکنش سازمان غذا و دارو به فروش سهمیه شیرخشک نوزادان

مدیرکل امور فرآورده‌های طبیعی سازمان غذا و دارو گفت: سهمیه شیرخشک برای هر نوزاد به‌ صورت جداگانه تعیین می‌شود و قابل واگذاری نیست.

واکنش سازمان غذا و دارو به فروش سهمیه شیرخشک نوزادان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، شهرام شعیبی، با اشاره به وضعیت تأمین شیرخشک در کشور اظهار کرد: طی ماه‌های گذشته وضعیت تأمین شیرخشک مطلوب بوده و کمبود خاصی در انواع شیرخشک‌های غیررژیمی و رژیمی وجود نداشته است. حتی در شرایط جنگی و با وجود افزایش مسافرت‌ها و جابه‌جایی جمعیت، با هماهنگی شرکت‌های پخش، دانشگاه‌های علوم پزشکی و معاونت‌های غذا و دارو و با انجام نظارت‌های لازم، کمبود قابل‌توجهی در تأمین شیرخشک مورد نیاز مردم ایجاد نشد.

وی افزود: هنگام دریافت شیرخشک، یک کُد برای فرد ارسال می‌شود و از این طریق بررسی می‌شود که دریافت‌ کننده، والد نوزاد باشد. این سازوکار با هدف رساندن شیرخشک به مصرف‌کننده واقعی و جلوگیری از ورود آن به چرخه سودجویی اجرا می‌شود.

شعیبی ادامه داد: سهمیه شیرخشک برای هر نوزاد به‌ صورت جداگانه تعیین می‌شود و قابل واگذاری نیست؛ بنابراین سهمیه نوزادی که به هر دلیل از شیرخشک استفاده نمی‌کند، به نوزاد دیگری منتقل نخواهد شد.

مدیرکل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو گفت: برای نوزادان زیر ۶ ماه سهمیه مشخصی در نظر گرفته می‌شود و میزان مصرف معمول نیز در تعیین سهمیه مورد توجه قرار می‌گیرد. به‌ عنوان نمونه، میزان مصرف معمول حدود ۸ قوطی در ماه است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

1 + 5 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.