مدودف: لیتوانی در صورت جنگ با روسیه از نقشه جهان محو خواهد شد - حمایت آنلاین

مدودف: لیتوانی در صورت جنگ با روسیه از نقشه جهان محو خواهد شد - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Friday, 11 September , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 11 سپتامبر 2026 - 22:25 | 22 بازدید | ارسال توسط :

مدودف: لیتوانی در صورت جنگ با روسیه از نقشه جهان محو خواهد شد

معاون شورای امنیت روسیه هشدار داد که لیتوانی در صورت وقوع درگیری نظامی با روسیه، از نقشه جهان محو خواهد شد و ناتو هم برای حمایت از لیتوانی وارد عمل نخواهد شد.

مدودف: لیتوانی در صورت جنگ با روسیه از نقشه جهان محو خواهد شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ریانووستی، معاون شورای امنیت روسیه گفت: مسکو ناچار خواهد بود به برنامه‌های لیتوانی برای لغو ممنوعیت استقرار سلاح‌های هسته‌ای واکنش نشان دهد.

«دیمیتری مدودف» طی سخنانی افزود: لیتوانی در صورت وقوع درگیری نظامی با روسیه، از نقشه جهان محو خواهد شد.

این مقام ارشد روس خاطرنشان کرد: در صورت واکنش روسیه به استقرار سلاح‌های هسته‌ای، ناتو برای حمایت از لیتوانی وارد عمل نخواهد شد.

مدودف همچنین تأکید کرد: رژیم سیاسی حاکم بر کی‌یف به ورطه نیستی خواهد رفت. روسیه باید عملیات ویژه نظامی را تا پیروزی نهایی پیش ببرد و بر آن نقطه پایان بگذارد.

وی خاطرنشان کرد: شایعات درباره بسیج نیروها در روسیه دروغ و اقدامی تحریک‌آمیز با هدف برانگیختن افکار عمومی پیش از انتخابات دومای دولتی است.

معاون شورای امنیت روسیه همچنین گفت: ادعاها درباره اینکه روسیه قصد حمله به اروپا را دارد، بی‌اساس است. ادعاها درباره آمادگی روسیه برای حمله به اروپا با هدف توجیه کمک به کی‌یف و تحمیل شکست ژئوپلیتیکی به روسیه مطرح می‌شوند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

یازده − هفت =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.