روسیه از حمله به مراکز لجستیکی و تأسیسات نظامی اوکراین خبر داد - حمایت آنلاین

روسیه از حمله به مراکز لجستیکی و تأسیسات نظامی اوکراین خبر داد - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 9 September , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 09 سپتامبر 2026 - 22:25 | 22 بازدید | ارسال توسط :

روسیه از حمله به مراکز لجستیکی و تأسیسات نظامی اوکراین خبر داد

وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد: مراکز لجستیکی و تأسیسات نظامی اوکراین با موفقیت هدف قرار گرفتند.

روسیه از حمله به مراکز لجستیکی و تأسیسات نظامی اوکراین خبر داد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ریانووستی، وزارت دفاع روسیه امروز چهارشنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد: حملات گروهی علیه تأسیسات صنایع نظامی، بنادر و کشتی‌ های اوکراین و همچنین مراکز لجستیکی مرتبط با نیروهای اوکراینی ادامه یافت.

درب یانیه صادره از سوی وزارت دفاع روسیه در این خصوص آمده است: در شهر نیکولایف مراکز لجستیکی دلیوری و نیبولون که برای نگهداری و توزیع محموله‌ ها و تجهیزات نظامی استفاده می‌ شدند و همچنین انبار پهپادها در محوطه شرکت کانویرماش هدف قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش، انبارهای تجهیزات نظامی و مخازن سوخت و مواد روان‎ کننده در پایانه باری نیکا ترا در بندر نیکولایف نیز هدف حمله قرار گرفتند.

این وزارتخانه همچنین افزود: یک یدک‌کش که کشتی‌ها را در مسیر ورود به بندر اودسا همراهی می‌کرد، با موفقیت هدف قرار گرفت و منهدم شد. همچنین، امروز ما ۱۰۸ پهپاد اوکراینی را بر فراز خاک خود و دریای سیاه رهگیری و منهدم کردیم.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

3 × 2 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.