امروز : سه شنبه, ۶ خرداد , ۱۴۰۴
- آینده سوریه بعد از بشار اسد چگونه خواهد بود؟
- ترافیک معابر پایتخت در سیزدهیمن روز از سال ۱۴۰۳
- رئیس کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان از زندان مرکزی زاهدان بازدید کرد
- نجات نوزاد یک ماهه با راهنمایی کارشناس اورژانس در شهرستان سامان
- سر و کله زامبی از کجا پیدا شده است؟
- غافلگیری سارقان منزل حین ارتکاب جرم
- عیادت رئیس هلال احمر ایران از مجروحان حادثه تروریستی لبنان + فیلم
- آغاز انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۴
- مقتول مادرم را هل داد از کوره در رفتم!
انتخاب سگهای امدادی بر چه اساس است؟
سگهای زنده یاب هلال احمر که توانایی آن در مقایسه با دستگاههای زنده یاب برتری دارد توانسته اند در بیشتر عملیات جستجو و نجات با موفقیت عمل کنند و در هنگام بروز حوادث طبیعی و غیرطبیعی کمکرسان و امدادرسان باشند. آموزش سگ های تجسس نژاد ژرمن از سن ۶ ماهگی شروع می شود و […]

سگهای زنده یاب هلال احمر که توانایی آن در مقایسه با دستگاههای زنده یاب برتری دارد توانسته اند در بیشتر عملیات جستجو و نجات با موفقیت عمل کنند و در هنگام بروز حوادث طبیعی و غیرطبیعی کمکرسان و امدادرسان باشند.
آموزش سگ های تجسس نژاد ژرمن از سن ۶ ماهگی شروع می شود و تا یک و نیم سالگی آموزش بحث مقدماتی و پیشرفته ادامه دارد. با توجه به هوش بالا و شجاع بودن این نژاد، این سگها بیشترین کارایی را در حوادث طبیعی از جمله زلزله و بهمن خواهند داشت.
یحیی شمیم مدیر مسئول تیمهای سگهای تجسس هلال احمر استان تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد:۴ پایگاه در ۴ نقطه شهرتهران ایجاد کرده ایم ٬که شامل چیتگر٬شهرستان شهریار٬رباط کریم و پیشوا میشود. مرکز جدیدی به نام پایگاه شهرری را هم تاسیس کرده ایم. این ۵ پایگاه به صورت عملیاتی در طرح نوروزی و تمام ایام سال در خدمت مردم هستند تا بتوانند حوادث ناگواری مانند آوار٬همچنین افراد گمشده در جنگل٬ کوهستان و موارد دیگر را پوشش دهند.
انتخاب سگهای امدادی بر چه اساس است؟
او گفت: سگهای امداد و نجات معمولا از نژادهای ژرمن هستند و آموزش آنها نشات گرفته از کشور آلمان است. این نوع سگها امتحان خود را در تمام شرایط آب و هوایی پس داده اند، زیرا کشور ما ایران دارای چهار فصل است به همین دلیل ممکن در شرایطهای وقوع مختلف طبیعی قرار بگیرد. این نوع سگها درهر دمایی میتوانند پاسخ گو باشند.
آموزش سگهای امداد و نجات به چه صورت است؟
شمیم تصریح کرد:این نوع سگها نه تنها آموزش سالانه و ماهانه دارند بلکه روزانه هم مورد آزمون و خطا قرار میگیرند تا به روزرسانی شوند. گاهی اوقات تمرینات و آموزشها سراسری و کشوری خواهند بود تا بتوانیم در این عرصه روند رو به جلویی داشته باشیم. این تمرینات شامل تجسس٬ فرمانپذیری٬ اجتماعی شدن سگها میشود که یک به یک آنها آموزش میدهیم.
او بیان کرد:تمام افراد معمولی نمیتوانند آموزش سگها را به عهده بگیرند٬متخصصینی که از فیلترهای مختلفی عبور کرده اند میتوانند مربی سگهای امداد و نجات شوند.
مشکل اساسی چیست؟
شمیم در آخر از مشکلاتشان این چنین گفت:بارزترین مشکل ما کمبود پایگاه و نیرو٬ همچنین تجهیزات برای نگهداری و آموزش سگهای امداد و نجات است.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.