اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 10 June , 2025
امروز : سه شنبه, ۲۰ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 159743
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 31 مارس 2025 - 19:39 | 28 بازدید | ارسال توسط :

راه اندازی پویش یک ملت، یک پرچم در کهگیلویه و بویراحمد

یاسوج-مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: با فرا رسیدن ۱۲ فروردین پویش یک ملت، یک پرچم دراین استان همزمان با سراسر کشور راه اندازی شد.

راه اندازی پویش یک ملت، یک پرچم در کهگیلویه و بویراحمد

حجت الاسلام سید جواد خاضع در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: با فرا رسیدن روز ۱۲ فروردین، روز جمهوری اسلامی پویش یک ملت، یک پرچم در کهگیلویه و بویراحمد نیز راه اندازی شد.

وی ادامه داد: هدف از این پویش حرکت خود جوش مردمی برای برافراشته شدن پرچم جمهوری اسلامی بر روی پشت بام منازل مسکونی است.

مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی تصریح کرد: ۱۲ فروردین، روز تحقق ساختاری اراده ملت مسلمان و انقلابی ایران، شکل گیری حاکمیت ارزش‌های الهی و مردمی و یکی از پرافتخارترین برگ‌های تاریخ معاصر ایران است.

وی تاکید کرد: در این روز تاریخی، ملت سرافراز ایران با عزمی استوار و ایمانی راسخ، «نظام جمهوری اسلامی» را به عنوان مدل اداره کشور و شیوه حکمرانی برگزیدند و با رأی معنادار، مسیر عزت، استقلال و آزادی را برای آینده این سرزمین ترسیم کردند.

حجت الاسلام خاضع اضافه کرد: در روز ۱۲ فروردین برنامه خاص یا تجمعی صورت نمی‌گیرد بلکه در مساجد و حسینیه‌ها برنامه‌های تبیینی توسط گروه‌های مردمی برگزار می‌شود.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

ده + 5 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.