اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Monday, 30 June , 2025
امروز : دوشنبه, ۹ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 158823
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 29 مارس 2025 - 19:39 | 22 بازدید | ارسال توسط :

کشف زمین خواری ۳۰ میلیاردی در علی آبادکتول

گرگان-جانشین فرمانده انتظامی علی آبادکتول از کشف زمین خواری ۳۰میلیارد ریالی از اراضی ملی دراین شهرستان خبر داد.

کشف زمین خواری ۳۰ میلیاردی در علی آبادکتول

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ خسرو خسروی کتولی اظهار کرد: در پی خبری مبنی بر یک مورد تصرف غیر مجاز از اراضی ملی واقع در شهرستان، ماموران پلیس امنیت اقتصادی علی آبادکتول بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: ماموران پس از هماهنگی با مرجع قضائی، در معیت ماموران منابع طبیعی و اداره صمت از اراضی تصرف شده بازدید و پس از تایید تصرف غیر مجاز اراضی مذکور، حدود یک هزار و ۴۶۰ متر مربع از زمین را شناسایی و رفع تصرف کردند.

این مقام انتظامی ادامه داد: کارشناسان ارزش اراضی مورد تصرف را ۳۰ میلیارد ریال برآورد کردند و در این راستا یک نفر متهم دستگیر و پس از تکمیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.

جانشین فرمانده انتظامی علی آبادکتول گفت: از عموم شهروندان تقاضا می‌شود که در صورت مشاهده و مواجهه با هرگونه موارد مشکوک موضوع را در اسرع وقت از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

یک × 1 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.