توزیع سیب و پرتقال شب عید ۱۵ تا ۳۵ درصد کمتر از نرخ بازار - حمایت آنلاین

توزیع سیب و پرتقال شب عید ۱۵ تا ۳۵ درصد کمتر از نرخ بازار - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Monday, 21 July , 2025
امروز : دوشنبه, ۳۰ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 144635
  پرینت خانه » تجارت، بازرگانی و خدمات تاریخ انتشار : 04 مارس 2025 - 23:15 | 31 بازدید | ارسال توسط :

توزیع سیب و پرتقال شب عید ۱۵ تا ۳۵ درصد کمتر از نرخ بازار

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی از ذخیره سازی بیش از ۲۰ هزارتن سیب و پرتقال شب عید خبر داد.

توزیع سیب و پرتقال شب عید ۱۵ تا ۳۵ درصد کمتر از نرخ بازار

به گزارش بازار، محمدرضا طلایی مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی گفت: سازمان تعاون روستایی براساس تکلیفی که سازمان تنظیم بازار کشور به ما محول شده، امسال در ۳ محصول سیب، پرتقال و خرمای ماه مبارک رمضان اقدام به ذخیره سازی در زمان های مشخصی که عمدتا زمان برداشت محصول بود، انجام دادند.

به گفته وی، در حوزه سیب و پرتقال بیش از ۲۰ هزارتن از این ۲ محصول در استان ها ذخیره سازی شده و خرما بیش از هزارتن خرید و در اختیار فروشگاه های زنجیره ای قرار گرفت، سهمیه استان ها ذخیره شده و این میوه در اختیار ستاد تنظیم بازار استان ها به ریاست استانداران قرار گرفت.

طلایی ادامه داد: استانداران می توانند هرزمانی که تشخیص می دهند، ضرورت بازار است با قیمت خود کارگروه که حداقل ۱۵ درصد و تا ۳۰ الی ۳۵ درصد زیرقیمت خرده فروشی است، در قالب غرفه های میادین توزیع می شود.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی با بیان اینکه میوه های ذخیره سازی شده از کیفیت مطلوبی برخوردار است، افزود: بنابر بازدید از سردخانه ها، میوه ها براساس استانداردهای مشخص تهیه شده است، امیدواریم با قیمت مناسب در اختیار هموطنان قرار بگیرد.

وی قیمت خرمای مضافتی در ستاد تنظیم بازار استان تهران را ۱۴۸ هزارتومان اعلام کرد و گفت: در سایر استان ها، خرما در همین حد است، اما اختیار به کارگروه ها دادیم.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

هجده − ده =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.