اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 10 June , 2025
امروز : سه شنبه, ۲۰ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 144601
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 04 مارس 2025 - 22:25 | 33 بازدید | ارسال توسط :

آمریکا:شرکت‌های ما در اوکراین عامل بازدارنده در برابر حمله روسیه هستند

سخنگوی کاخ سفید که نتوانست طمع‌ورزی کشورش برای غارت منابع کی‌یف را پنهان کند، گفت: حضور شرکت های اکتشافی آمریکایی در اوکراین یک عامل بازدارنده برای «پوتین» و روسیه به شمار می آید!

آمریکا:شرکت‌های ما در اوکراین عامل بازدارنده در برابر حمله روسیه هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، «کارولین لیویت» (Karoline Leavitt) سخنگوی کاخ سفید امروز سه شنبه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی فاکس نیوز اعلام کرد: رئیس جمهور «ترامپ» می خواهد با اوکراین به یک توافق معدنی دست یابد. مایه تاسف است که رئیس جمهور اوکراین (در نشست خفت بار هفته پیش میان زلنسکی و ترامپ) حاضر نیست در مورد یک توافق صلح واقعی صحبت کند.

سخنگوی کاخ سفید در این مصاحبه ادامه داد: هر دو طرف درگیری در اوکراین باید برای گفتگو به میز مذاکره بیایند. رئیس جمهور «ترامپ» معامله گر است و می خواهد جنگ را پایان داده و کشتار را متوقف کند!

«کارولین لیویت» که نتوانست طمع‌ورزی کشورش برای غارت منابع کی‌یف را پنهان کند، در این خصوص اضافه کرد: این توافقنامه اقتصادی راه نجاتی برای اوکراین و رئیس جمهور آن بود. حضور شرکت های اکتشافی آمریکایی در اوکراین یک عامل بازدارنده در برابر «پوتین» و روسیه به شمار می آید!

به گزارش خبرگزاری ریانووستی، این مقام آمریکایی افزود: سخنرانی ترامپ در کنگره (ساعت ۲۱ به وقت واشنگتن) با عنوان «وضعیت کشور»، بر احیای رویای آمریکایی متمرکز خواهد بود! ترامپ درباره قصد خود برای پایان دادن به درگیری اوکراین و بازگرداندن اسیران از غزه صحبت خواهد کرد. تصمیم گیری درباره امکان ازسرگیری کمک های نظامی به اوکراین با ترامپ است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

سه × سه =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.